Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

Reptes de la vertebració territorial valenciana. IDECOs-UV

Onda_ Infraestructures i Vista Aèria dels Polígons de La Plana

Data: 15 de febrer de 2019 de 09:30 a 18:00. Dilluns.

 

Lloc de realització: Facultat de Geografia i Història. Saló d’Actes Joan Fuster

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV) organitzen la seua vuitena trobada anual, en aquesta ocasió amb un format de jornada centrada en els reptes futurs de la vertebració territorial de la Comunitat Valenciana.

La jornada pretén abordar qüestions d'especial actualitat territorial, com ara projectes i alternatives, comarcalització, territori i ocupació, despoblació i món rural, etc. des de diferents punts de vista, en concret a partir de conferències i taules redones on s'arreplega la visió acadèmica, la polític-institucional i la de la societat local.

La Universitat de València i el conjunt d'aquests col·lectius socioculturals, representants de les diferents sensibilitats existents al llarg i ample del territori valencià, mantenen el seu compromís per impulsar activitats d'anàlisis, debat i reflexió, on exposar estudis, experiències i propostes entre la comunitat universitària (docents, tècnics, estudiants), administració pública valenciana, especialistes locals i societat civil en general.

Aquesta iniciativa, gratuïta i oberta al públic, és resultat de la fructífera col·laboració entre la Universitat i FIECOV, iniciada mitjançant conveni en 2011 amb la finalitat d'impulsar entre ambdues la convivència, l'intercanvi d'experiències i el desenvolupament d'actuacions futures compartides.

 
Organitza:

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals, en col·laboració amb la Diputació de València i la Facultat de Geografia i Història..

http://projeccio.uv.es

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies