Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Exposició "Joies Botàniques de la Ribera i voltants"

Amb el patrocini de la Mancomunitat de la Ribera Alta i de la Universitat de València, l'artista, el professor Stübing, ens presenta una exposició amb l'objectiu sensibilitzar la societat del valor intrínsec de les creacions de la natura, amb la denúncia de la pèrdua de biodiversitat com una de les conseqüències del canvi climàtic.

En aquest projecte l'artista recorre a una hibridació entre l'exercici pictòric convencional i la fotografia experimental, integrant alquímicament tècniques dels segles XIX, XX i XXI per oferir-nos unes creacions artístiques poc convencionals i noves.

Gerardo Stübing és un artista plàstic valencià, d'origen germà, que compta amb una dilatada trajectòria i reconeixement científic en el camp de la Botànica, disciplina que ensenya com a professor universitari des de fa 30 anys a la Universitat de València. La labor pictòrica de Stübing s'allunya de la figuració captant l'essència de la planta, la qual cosa es pot definir, segons les paraules de l'autor, com “una abstracció ambigua basada en les plantes i els paisatges naturals”.

 

DATA MUNICIPI LLOC
24 de setembre al 17 d'octubre de 2021 Alcudia Casa de la Cultura, Espai d'Imatge
20 d'octubre al 14 de novembre Cullera Casa de la Ensenyança
18 de novembre al 29 de desembre Alzira Casa de la Cultura, Sala 2

 

 

 

 

Data: De 19 de de febrer de 2021 a 4 de de juliol de 2024.

Lloc de realització Diversos municipis.

Imatges: