Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Llíria

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 19/07/18

  L’Eliana i Cullera acullen les exposicions de la Universitat de València sobre ‘running’ i festes tradicionals

  La inauguració de la mostra ‘Territori valencià, territori runner’ se celebra aquest dijous 19 de juliol al Pavelló Central de l‘’Eliana. L’exposició ‘Les Festes Tradicionals del Territori Valencià’ es pot visitar a Cullera fins al 29 de juliol.

  [Llegir més]

 • 18/07/18

  La territorialitat i la innovació són els factors que condicionen el mercat laboral valencià, segons el diagnòstic territorial de la Universitat de València

  El Servef, la Universitat de València, la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló han presentat els diagnòstics territorials d’ocupació de la Comunitat Valenciana, així com el full de ruta del projecte Avalem Territori per al 2018. Les tres universitats han analitzat fins a tres-cents indicadors en cada àrea funcional que serviran per adequar les polítiques d’ocupació a la realitat.

  [Llegir més]

 • 16/07/18

  El pla d'actuació d’Avalem territori per a 2018 es presenta a Castelló

  Els responsables del programa ‘Avalem Territori’, que lidera el SERVEF en col·laboració amb la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló, han presentat aquest dilluns 16 de juliol les tasques per a aquest 2018 i el llibre ‘Territori i ocupació’, una obra de diagnòstic de l'escenari actual del desenvolupament territorial de la Comunitat Valenciana en relació amb el mercat laboral.

  [Llegir més]

 • El vicerector Jorge Hermosilla i el secretari autonòmic Francesc Colomer

  16/07/18

  La Universitat de València i Turisme Comunitat Valenciana renoven el seu conveni de col·laboració per al 2018

  Ambdues institucions han acordat la realització de dos nous plans directors sobre el potencial turístic del patrimoni cultural valencià, que se sumen als tres que es van presentar l’any passat. A més, una desena de nous paisatges se sumen al projecte de divulgació ‘Paisatges Turístics Valencians: valuosos, valorats’.

  [Llegir més]

 • Portada del llibre 'Ocupació i territori'

  13/07/18

  El pla Avalem Territori continua durant 2018 amb l’elaboració d’estratègies territorials d’ocupació

  El Servef, la Universitat de València, la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló presenten els dies 16, 18 i 25 de juliol les accions per al 2018. A més, es presentarà la publicació ‘Territori i ocupació’, una obra de diagnòstic de l’escenari actual del mercat laboral des de la perspectiva del desenvolupament territorial de la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

 • Graduació dels alumnes d'UNISOCIETAT de Massamagrell

  29/06/18

  Es gradua la promoció 2015-2018 d’Unisocietat i s’obrin les inscripcions per al pròxim curs

  El curs 2018-2019 el programa formatiu i territorial de la Universitat de València estarà actiu en dotze municipis valencians: Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l’Eliana, Cullera, Alzira, Bétera, Massamagrell, Ontinyent i Riba-roja de Túria. Unisocietat comptarà el pròxim any acadèmic amb uns mil set-cents estudiants i la participació de més de dos-cents cinquanta professors de la Universitat.

  [Llegir més]

 • 26/06/18

  Ares dels Oms acull la primera Universitat d’Estiu sobre ciència i desenvolupament rural

  La Universitat de València, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ares dels Oms i la Diputació de València, ha organitzat del 27 al 29 de juny la primera edició de la Universitat d’Estiu d’Ares dels Oms (UVAO), que pretén subratllar la connexió del camp i de la muntanya amb el món de la intel·ligència artificial, les TICs, el Big Data i la innovació en general.

  [Llegir més]

 • Inauguració de la primera edició de la UVRA al 2017

  22/06/18

  La segona edició de la Universitat d’Estiu del Racó d’Ademús (UVRA) abordarà el paisatge rural com a font de qualitat de vida

  Se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juny a l’Institut d’Educació Secundària d’Ademús. A través de les aportacions de diversos professors de la Universitat de València, aquest esdeveniment, gratuït per a la ciutadania, pretén innovar i sembrar consciència rural a partir de les oportunitats que ofereix el paisatge i la participació ciutadana.

  [Llegir més]

 • 20/06/18

  La primera edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva naix sota el lema ‘Reptes del turisme cultural a Xàtiva’

  La Universitat de Primavera de Xàtiva (UPXA) té lloc al Museu Casa de l’Ensenyança de la capital de la Costera aquest dijous 21 de juny. Es dividirà en dues sessions, una matutina, referida al repte del turisme cultural davant d’un nou turista més tecnològic, i una altra vespertina, referida a la sostenibilitat i competitivitat del turisme cultural.

  [Llegir més]

 • D'esquerra a dreta: El vicerector Jorge Hermosilla, l’alcalde de Xulilla, Vicente G. Polo, i el comissari Víctor Agulló.

  18/06/18

  Xulella acull l’exposició de la Universitat de València ‘Territori valencià, territori runner’

  La inauguració ha sigut aquest dilluns, 18 de juny. Els 32 panells que formen la mostra posen de manifest la creixent importància social, econòmica i cultural del fenomen rúning a la Comunitat Valenciana. Les aportacions d’una quarantena d’investigadors i investigadores de la Universitat de València i d’altres especialistes en la matèria així ho demostren.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies