Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Dones artistes, economia circular i intel·ligència emocional, en les conferències de Unisocietat de març

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 6 de març de 2019
Image de la noticia
Conferència de Màrius V. Fuentes a Unisocietat Paterna.

Massamagrell, Paterna, Bétera, Ontinyent, Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l'Eliana i Cullera acullen aquest mes ponències sobre múltiples temàtiques. Aquest cicle de conferències gratuït complementa al curs acadèmic d’Unisocietat i és d'accés lliure per a la resta de la ciutadania de cada municipi i el seu entorn.

El cicle de conferències d’Unisocietat, que continuarà mensualment al llarg del present curs fins a juny, ha sigut organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració dels ajuntaments participants i el suport financer de Caixa Popular (en 9 seus), de Caixa Ontinyent (en la seu d'Ontinyent) i del Banc Santander (a Gandia).

El dia 6 Benetússer va acollir la primera conferència del mes de març, titulada El que no veiem de les plantes però ens afecta, a càrrec de la professora Isabel Mateu (Departament de Botànica i Geologia). Ontinyent va rebre el 7 de març a Teresa Savall (Economia Aplicada), que va abordar l'agroecologia i els grups de consum. El 13 de març Immaculada Revuelta (Dret Administratiu i Processal) va analitzar el concepte d'economia circular en la seu de Unisocietat a Bétera. I el dijous 21 Massamagrell, Requena i Paterna van acollir, respectivament, les conferències de Juli peretó (Bioquímica i Biologia Molecular), Hortensia Rico (Microbiologia i Ecologia) i Màrius V. Fuentes (Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia).

Les següents conferències arriben l'última setmana de març. El dimarts 26, a l'Eliana, el professor Ángel Latorrre (Psicologia Evolutiva i de l'Educació) oferirà la xarrada Intel·ligència emocional: que podem fer per a millorar-la. També el dia 26 serà el torn de Cullera, que rebrà a Josep Montesinos (Història de l'Art), amb la seua conferència titulada Els mites de l'Antiguitat són els nostres mites. El dimecres 27 el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Quart de Poblet albergarà la conferencia Dones artistes. Reescrivint la Història de l'Art, que impartirà la doctora en Art i Filosofia Ángela Montesinos. El dia 27 Unimajors Gandia acull la xarrada de Clara Martínez (Direcció d'Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’) sobre turisme i gastronomia. I finalment, Riba-roja de Túria tindrà la seua conferència mensual el dijous 28, a càrrec de Joan Carles Membrado (Geografia) que abordarà l'origen del topònim de Riba-roja i altres pobles valencians.