Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

L’edició de la tardor d’Erasmus al Territori continua amb visites a Terres dels Alforins, Bocairent i Xàtiva

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 5 de novembre de 2018
Image de la noticia

Durant els mesos de setembre i novembre l’estudiantat Erasmus i l’internacional de la Universitat de València tindran l’oportunitat de conéixer i apreciar, de primera mà, els valors culturals i naturals de l’Albufera, Bocairent, els Alforins i Xàtiva.

El 29 de setembre va tindre lloc la primera de les excursions del programa Erasmus al Territori, la destinació de la qual va ser l’Albufera de València. Les següents visites s’han programat als Alforins el 10 de novembre, a Bocairent el 17 de novembre i a Xàtiva el 24 de novembre. Aquestes rutes ludicoformatives brinden l’oportunitat a l’estudiantat de conéixer les excel·lències del territori valencià més enllà del cap i casal, de descobrir el patrimoni, la gastronomia o els paisatges valencians. Els interessats poden inscriure’s en tants itineraris com vulguen, amb preus econòmics per a l’estudiantat, que inclou transport, assegurança, menjar (gastronomia local) i visites guiades tant als municipis d’acollida com en els recorreguts per les localitats.

El programa Erasmus al Territori està organitzat per la Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, en col·laboració amb el Centre d’Idiomes de la Universitat de València i els ajuntaments de Xàtiva, Bocairent, Moixent i l’Associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins. Sagunt, Ares dels Oms, Carcaixent i Requena seran les destinacions incloses en l’edició de la pròxima primavera.