Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

El programa Unisocietat-UV inicia les classes en les seues dotze seus

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 16 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Al llarg del mes d'octubre comencen les classes presencials del curs 2020/2021 d’Unisocietat en 12 municipis valencians: Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l'Eliana, Cullera, Alzira, Bétera, Massamagrell, Ontinyent i Riba-roja de Túria. Els ajuntaments que acullen aquest programa acadèmic han fet un gran esforç per a garantir l'aplicació del protocol de seguretat sanitària.

El programa formatiu amb dimensió territorial de la Universitat de València, organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, ha iniciat un nou curs en les seues 12 seus. En l'actualitat compta amb la participació de més de 250 professors de la Universitat de València. A més de les assignatures troncals que s'imparteixen en les 120 hores lectives anuals, Unisocietat es completa amb conferències mensuals d'accés lliure al públic.

El cicle de conferències d’Unisocietat també inicia la seua programació aquest mes octubre i continuarà al llarg del curs amb conferències mensuals en la dotzena de seus. Estan impartides per docents de la UV i són una mostra de l'àmplia varietat de disciplines i àrees científiques que recull la Universitat de València, hi ha 100 conferències programades.

Jorge Hermosilla, vicerector de Projecció Territorial i Societat, ha explicat que després de la interrupció del passat curs amb motiu de la crisi de la COVID-19, des de la Unitat de Suport del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat s'ha estat treballant per a planificar aquest curs 2020/2021 seguint totes les directrius establides per les autoritats sanitàries. “Aquest curs d’Unisocietat és un repte per a tots, tant per als docents, com per als estudiants, els ajuntaments i la Universitat, amb moltes mesures preventives, de reorganització i adaptació amb la finalitat de complir tots els protocols. Agraïsc el compromís i el suport de tots els ajuntaments que participen en aquest projecte, que han fet un gran esforç perquè aquest inici de curs siga possible amb els paràmetres de seguretat per als nostres estudiants i docents”, ha afegit el vicerector.

Unisocietat és fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i els 12 ajuntaments que acullen aquest programa. Unisocietat compta amb el patrocini de Caixa Popular (en onze seus), Caixa Ontinyent (en la capital de la Vall d'Albaida) i la Diputació de València. A més, aquest curs s'ha incorporat l'Agència Valenciana Antifrau, com a entitat col·laboradora.

Imatges: