Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

El programa d’Universitats Estacionals arriba a Ontinyent

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 26 de novembre de 2018
Image de la noticia

Aquest dilluns 26 de novembre comença la Universitat de la Tardor d’Ontinyent (UTO) que se celebrarà fins al dia 30 del mateix mes. Aquest programa formatiu ha sigut organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València, l'Ajuntament d'Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i Caixa Ontinyent.

La Universitat de la Tardor d’Ontinyent (UTO), que enguany arriba a la seua huitena edició, tindrà lloc al Campus d’Ontinyent del 26 al 30 de novembre, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent i la Càtedra InnovatiOnt. Com diu el seu títol, 20 anys de presència de la Universitat a Ontinyent: un camí compartit, aquesta edició retrà homenatge al vinté aniversari de la creació de la Fundació Universitària i de la implantació d’estudis universitaris a Ontinyent. “És una oportunitat única per a realitzar una reflexió sobre tot el que es pensava fer, sobre el que s’ha aconseguit i el que voldríem que fora Ontinyent com a ciutat universitària”, ha explicat el cap de serveis del Campus d’Ontinyent i coordinador de la UTO, José Cantó. El programa complet de la UTO es pot consultar ací.

El vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, ha explicat que la UTO es suma a un total de dotze Universitats Estacionals que es celebren anualment al territori valencià, es tracta d'un programa que pretén “acostar la universitat pública al territori, i en definitiva a la societat”, i ha manifestat que aquest programa facilita la participació de “més d’un centenar de professors i la seua presència al territori valencià”. El vicerector ha destacat que aquesta acció acadèmica, com la resta de les Universitats Estacionals organitzades per la Universitat de València, és gratuïta per a la ciutadania gràcies a la participació de la Diputació de València.

La Universitat de València organitza durant 2018 un total de dotze Universitats Estacionals acordades per conveni amb l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València: la Universitat d’Estiu de Sagunt (UES), la Universitat de la Tardor d’Alaquàs (UTA), la Universitat de la Tardor de Bunyol (UOB), la Universitat de la Tardor de l’Eliana (UTE), la Universitat de la Tardor d’Énguera (UOE), la Universitat de la Tardor de Llíria (UTL), la Universitat de la Tardor d’Ontinyent (UTO), la Universitat de Primavera de Xàtiva (UPXA), la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA), la Universitat d’Estiu del Racó d’Ademús (UVRA), la Universitat d’Estiu d’Ares dels Oms (UVAO) i la Universitat d’Estiu de Gandia (UEG). En totes les quals els ajuntaments són entitats imprescindibles per la seua col·laboració i implicació.

Llista d'enllaços: