Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Imatge de Gandia

 

Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cada un d’ells s’imparteixen dos assignatures troncals, de manera que en acabar el curs cada alumne ha cursat un total de 4 assignatures.

 

Pel que fa a la distribució de les assignatures per curs, és la següent:

  • Primer curs: Història de l’Art, Geografia, Salut i Música
  • Segon curs: Dret, Sociologia, Filosofia i Patrimoni Artístic Valencià
  • Tercer curs: Economia, Psicologia, Història i Literatura.


A més a més, les hores de classe es complementen amb un ampli ventall d’activitats alternatives de lliure elecció que inclouen cursos d’Extensió Universitària, excursions, cicles de conferències i fins i tot la possibilitat d’assistir a les classes d’algunes titulacions oficials de la Universitat de València, compartint així els seus estudis amb els joves universitaris.

Els estudiants de la Universitat dels Majors no han de realitzar exàmens i l’únic requisit que se’ls exigeix per obtenir el certificat en acabar l’itinerari, és l’assistència a classe.

Una vegada finalitzat l’itinerari, els alumnes obtenen el DIPLOMA UNIVERSITARI SENIOR NIVELL BÀSIC que consta d’un total de 600 hores.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies