Logo de la Universdad de Valencia Logo Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad Logo del portal

En la presente Jornada, investigadores de distintas universidades españolas y de la administración autonómica realizarán un análisis de la configuración actual y la historia de los paisajes mediterráneos y de la situación demográfica.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb l’Agència Valenciana Antifrau, l’Ajuntament de Llíria i la Facultat de Dret, uneixen forces per a organitzar aquesta jornada, titulada “Covid-19, drets i responsabilitats”.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat junt amb la Diputació de València i en col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies presenta la jornada 40 anys Ajuntaments democràtics.
la Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història, el Departament de Química Analítica, el Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i gestió i el Màster en Arqueologia presenta la primera edició de la Jornada “Visions del Patrimoni Cultural”, amb el finançament de Caixa Popular.
S’organitza la quarta jornada sobre contaminació lumínica, els efectes de l’enllumenat públic i privat sobre el medi ambient i la salut humana, destinada a tècnics municipals, experts, acadèmics, estudiants, responsables de la presa de decisions i al públic en general, per tal de donar a conèixer millor la problemàtica i les possibles solucions per minimitzar els seus problemes.
En el desè aniversari del Tribunal de les Aigües com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat (27 de setembre de 2009), el Tribunal de les Aigües i la Universitat de València han organitzat al llarg del 2019 diversos actes que persegueixen visualitzar aquesta efemèride
S’organitza el IV Congrés de Paisatge, Turisme i Innovació, el tema central de la qual gira entorn dels plans de turisme com a instruments per al desenvolupament i promoció del patrimoni de València.
La celebración del décimo aniversario de la Inscripción del Tribunal de las Aguas de la Vega de València en la Lista Representativa del Patrimonio Cultural Inmaterial de la Humanidad de la UNESCO constituye el argumento para que se celebre en la capital del Turia, València, el Tercer encuentro internacional de la Red Mundial de Museos del Agua. Un encuentro que permite al mismo tiempo la organización del I Seminario Internacional “Tribunal de las Aguas de la Vega de València–Universitat de València”.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l’Ajuntament de Riba-roja de Túria organitzen aquesta jornada sobre l’anguila per ressaltar la importància de la connexió del riu Túria a la mar i la seua relació amb el cicle de vida de l’anguila
Día 27 noviembre a las 19:00 h. Teatro Capri Duración: 90 minutos
S’organitza la tercera jornada sobre contaminació lumínica destinada al públic en general, estudiants, tècnics, experts, acadèmics i responsables de la presa de decisions per tal de donar a conèixer millor la problemàtica i les possibles solucions per minimitzar els efectes de la contaminació lumínica.
La Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos y del Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad de la UV, y desde el Centro para el Conocimiento del Paisaje, presenta un Seminario en el que, recogiendo el espíritu del Convenio Europeo del Paisaje, aborda tres aspectos esenciales de la relación paisaje-sociedad: ciencia del paisaje, gobernanza y gestión del paisaje, e iniciativas ciudadanas para la salvaguarda del paisaje.
Aquest Congrés en la seua tercera edició pretén visualitzar i comunicar les diferents experiències, accions i productes turístics que s'estan originant a partir dels diferents Planes de Dinamització i Governança turística en tota la Comunitat Valenciana, i propiciar la creació d'una xarxa entre tots els actors involucrats en els plans -administració local, empresaris, universitat-
La Universitat de València organiza la 2ª edición de la Universidad de Otoño de Buñol, fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat de València y el Ayuntamiento de Buñol, y financiada por la Diputación de Valencia.
La 2a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt porta com a títol “Camins patrimonials. Cruïlles culturals”, amb la fi de posar en valor la incorporació de Sagunt a l´Itinerari Cultural del Consell de Europa: la Ruta de los Fenicis i a la Ruta Europea de Patrimoni Industrial, patrocinada per la Comissió Europea.
La Universitat de València junt a la Diputació de València presenta la primera edició de la Universitat de la Tardor d’Alaquàs, fruit de l’estreta col·laboració entre aquestes institucions i l’Ajuntament d’Alaquàs.
La 1ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural a Xàtiva” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions
Vivimos en un nuevo mundo digital, interconectado y globalizado en el que la ciencia, día tras día, abre nuevos caminos hacia el futuro. En ese marco, la Universidad de Valencia, fiel a los valores humanistas y universales que la caracterizan, quiere ser incubadora de nuevos conocimientos y nexo de unión con nuestros pueblos de montaña y del interior
La Universidad de Verano del Rincón de Ademuz (UVRA) es una iniciativa que arrancó en el 2017, fruto de la colaboración entre la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos de la Universitat de Valencia y del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, con el objetivo de dinamizar las comarcas del interior valenciano
La Universitat de València presenta la tercera edición de la Universidad de Primavera de Alzira (UPA), fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat de València, Diputación de Valencia, el Ayuntamiento de Alzira y Caixa Popular.
Aquesta Càtedra té com a finalitat constituïr-se com un espai de referència per a l’anàlisi, la investigació i la difusió de les temàtiques relacionades amb el territori que permeten avanços per a la seua gestió adient, i que aquests siguen transmesos a la societat tant per al seu coneixement com per a la seua implicació i aportació.
La Universitat de València presenta la setena edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.
La Cátedra de Empresa y Humanismo de la Universidad de Valencia ha puesto en marcha un Programa de Alfabetización Financiera, en colaboración con la Generalitat Valenciana y Caixa Popular, que pretende contribuir a paliar el débil conocimiento financiero de los ciudadanos valencianos.
L’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià.