University of Valencia logo Logo Chair for Citizen Engagement and Valencian Landscapes Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza el II Seminari Societat Civil i Paisatge

  • October 15th, 2018
Image de la noticia

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València, en col·laboració amb el Centre per al Coneixement del Paisatge, organitza el II Seminari Societat Civil i Paisatge, que se celebrarà en la Salón de Grados Manuel Ardit de la Facultat de Geografia i Història el pròxim 8 de novembre.

L’esdeveniment, que porta per títol "Paisatge i Participació Ciutadana", abordarà tres aspectes essencials de la relació paisatge-societat com són les aportacions de la ciència al tractament del paisatge, la governança del paisatge i les iniciatives ciutadanes per a la salvaguarda del paisatge.

Tot això amb l'objectiu final d'implementar i impulsar eines que faciliten i permeten la participació ciutadana en matèria de paisatge, en un moment en què la participació s'ha convertit en una qüestió imprescindible per a l'èxit de les polítiques, el disseny d'accions i la posada en valor i modificació del paisatge.

Col·laboren en les activitats del simposi el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

Inscripció: http://links.uv.es/EblgW8j

Més información en aquest enllaç.