University of Valencia logo Logo Chair for Citizen Engagement and Valencian Landscapes Logo del portal

Jornada-taller: "Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques" a l'IES Veles e Vents de Gandia

  • February 28th, 2019
Imatge del IES Veles e Vents i el títol y data de l'activitat

El pròxim 5 de març tindrà lloc la primera jornada-taller "Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtis i Dissonàncies Paisatgístiques" del 2019. Per a aquesta ocasió, l'equip de la Càtedra de Participació Ciutadana es desplaçarà a l'IES Veles e Vents de Gandia i durà a terme una sessió de treball amb els alumnes de Geografia de 2n de batxiller. 

La jornada-taller s'estructurarà en dues parts: en primer lloc es realitzarà una xarrada que versarà sobre els valors del paisatge. I en segon lloc, es durà a terme un taller de caràcter participatiu on cada alumne a través de l'aplicació informàtica dissenyada i renovada per la Càtedra, haurà de cartografiar tant els paisatges que considera més emblemàtics o que són més important per a ell; com les zones o elements que generen impacte paisatgístic. 

L'objectiu final d'aquest taller és difondre i sensibilitzar als joves estudiants sobre els valors del paisatge; i investigar quins són els paisatges més reconeguts i més "viscuts" dels estudiants en el territori valencià.