University of Valencia logo Logo del portal

  • Càtedra participació ciutadana i paisatges naturals

Jornada-Taller "Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques" amb el alumnes del IES Ademuz

  • March 29th, 2019

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, contínua amb el cicle de jornades-taller en IES programades per a aquest 2019. En aquesta ocasió l'equip de la Càtedra es traslladarà el pròxim 4 d'abril a l'IES Ademús, situat en aquesta mateixa localitat, per a treballar amb els alumnes de Geografia de 2n de batxiller.

El propòsit d'aquest taller és difondre i sensibilitzar als joves estudiants sobre els valors del paisatge; i investigar quins són els paisatges més reconeguts i “viscuts” dels estudiants en el territori valencià. 

És per això que hem plantejat aquesta jornades-taller com una sessió de treball teòric-pràctic, que arranca amb una breu introducció al paisatge i els seus valors; i on el gran protagonista és el taller de participació, en el qual cada alumne, a través de l'aplicació informàtica creada per la Càtedra, ha de cartografiar tant els paisatges que considera més emblemàtics o que són més importants per a ell; com les zones o elements que generen impacte paisatgístic.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy