University of Valencia logo Logo Chair for Citizen Engagement and Valencian Landscapes Logo del portal

Curs sobre Interpretació i Divulgació del Paisatge i el Patrimoni Rural com a Recurs Socioeconòmic Sostenible. 2a edició

  • May 3rd, 2019
Imatge panoràmica de Sogorb

Dilluns que ve 6 de maig torna la 2a edició del “Curs sobre Interpretació i Divulgació del Paisatge i el Patrimoni Rural com a Recurs Socioeconòmic Sostenible”. 


L'excel·lent acolliment que va tindre la 1a edició i el nostre convenciment que el patrimoni és una de les claus més importants per al desenvolupament de la nostra comarca, han portat a la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians i al Centre per al Coneixement del Paisatge a organitzar de nou aquest curs en col·laboració amb el Centre FPA EC de l'Alt Palància.  


Aquesta activitat va dirigida a persones interessades en el medi ambient i el patrimoni, a aturats, a gestors d'allotjaments de turisme rural i a tècnics de l'administració. 


Aquest curs compta amb una duració de 30 hores, de les quals el 25% se centrarà en la impartició de conceptes teòrics de contextualització sobre el paisatge i el patrimoni; i el 75% restant serà de caràcter pràctic. I durant el seu desenvolupament es duran a terme diverses eixides de camp, l'elaboració de quaderns de camp i l'aprenentatge de l'ús de noves tecnologies. 
Les eixides de camp es realitzaran en dissabte 


Matrícula i certificació
Aquelles persones interessades a realitzar-ho hauran d'ingressar 15 € en el següent compte corrent del Banc Santander, el titular del qual és el Centre per al Coneixement del Paisatge de Matet: IBAN ES19 0049 5447 5321 1609 1168.
Seguidament, amb el justificant del pagament bancari, hauran de passar-se pel Centre d'Adults a Sogorb per a formalitzar la matrícula. Si mai han estat matriculades en el nostre Centre, necessitarem el DNI.
Per a obtindre certificat oficial serà necessària una assistència mínima del 85%.
Com en l'anterior edició, el curs pot realitzar-se gràcies a la col·laboració econòmica de la Fundació Bancaixa Sogorb i la Universitat de València, als qui agraïm des d'ací la seua implicació en la formació d'adults.

Duració: 6-7-8-11-13-18-20.
Lloc: Centre d'Adults FPA de l'Alt Palància- Sogorb (Sogorb).

Programa