University of Valencia logo Logo Chair for Citizen Engagement and Valencian Landscapes Logo del portal

Jornada-Taller: "Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques" amb els alumnes de 4t del Grau d'Història

  • May 10th, 2019
Alumnes fent el taller de paisatge

Dilluns que ve 13 de maig, tornen les jornades-taller “Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques”.

Aquest nou taller tindrà lloc en la Facultat de Geografia i Història d'UV, de la mà dels alumnes de 4t del Grau d'Història. 

L'objectiu d'aquesta activitat és difondre i sensibilitzar als estudiants sobre els valors del paisatge, així com reconéixer i analitzar els paisatges “viscuts” i els més reconeguts, de cadascun dels estudiants dins del territori valencià. 

Per a això hem dissenyat una sessió de treball de caràcter teòric-pràctic que començarà amb una introducció al paisatge i els seus valors; i que continuarà amb un taller de participació, en el qual cada alumne, a través de l'aplicació online de la Càtedra, ha de cartografiar tant els paisatges que considera més emblemàtics o que són més importants per a ell; les zones o elements que generen impacte paisatgístic; els miradors o punts d'observació existents en el territori; els itineraris paisatgístics i les fites paisatgístiques patrimonials.