University of Valencia logo Logo Chair for Citizen Engagement and Valencian Landscapes Logo del portal

Aprovació del Pla d'Acció de la Càtedra 2020 per la Comissió Mixta

  • June 19th, 2020
Logo de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians

Dimarts passat 16 de juny va tindre lloc la Comissió Mixta de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la UV, per a l'aprovació del Pla d'Acció de la Càtedra 2020.

La Comissió Mixta és l'òrgan màxim de direcció de la Càtedra, responsable de l'aprovació de les línies d'actuació i pressupostos, així com del seguiment de l'execució de les activitats programades.

A causa de la situació de crisi sanitària i a l'estat d'alarma la reunió, programada al març, va haver de ser suspesa. Però el dimarts, en format virtual, els membres de la Comissió, constituïda per la Vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real García, el Vicerector de Projecció Territorial i Societat Jorge Hermosilla, la Secretària Autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Inma Orozco Ripoll, el seu assessor Oscar Soria, i el Director de la Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, Emilio Iranzo es van reunir per a fer balanç de les activitats realitzades durant l'exercici 2019 i per a aprovar el Pla d'Acció 2020.

El màxim òrgan de govern de la càtedra es va reunir amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta anterior.

2. Informe del director de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians.

3. Presentació de la memòria d'activitats de l'exercici 2019 i valoració de les accions desenvolupades per la Càtedra.

4. Presentació del Pla d'Acció de la Càtedra per a l'any 2020.

5. Torn obert de paraula.

La trobada va ser de gran interés perquè es va posar en valor la col·laboració entre la Universitat de València i la Generalitat Valenciana en la implementació de la Política de Paisatge de la Comunitat Valenciana, i es van plantejar nous reptes conjunts en favor dels gestors del territori, el paisatge, el patrimoni i del propi territori valencià.