University of Valencia logo Logo Chair for Citizen Engagement and Valencian Landscapes Logo del portal

Quarta jornada de participació al Pla d'Acció Territorial de les Comarques Centrals. Marina Alta i Marina Baixa

  • July 15th, 2021
Cartell creat per a la difusió. Apareixen les comarques centrals i la comarca de les marines destacada. A més apareix el lloc, l'hora i la data de l'activitat

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians contínua col·laborant amb Cercle en el procés de participació ciutadana del PAT dels Comarques Centrals que està recorreguent els 8 comarques que forme l'àmbit del Pla. 

El pròxim 27 de juliol tindrà lloc l'última jornada d'aquest procés de participació. Aquesta última jornada tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Dénia. L'activitat començarà a les 18.30h i està oberta a tota la ciutadania que vulga fer aportacions sobre els paisatges i impactes paisatgístics de les comarques de la Marina Alta i La Marina Baixa. 

El aforament és limitat. És necessari inscripció prèvia (nom, data i sessió) al correu participa@cercle.es o al telèfon 963380306. 

El Pla d'Acció Territorial de les Comarques Centrals està impulsat per la Conselleria de Politica Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. 

No deixeu passar l'oportunitat i participeu. Us esperem!