Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Workshop de conservació preventiva de tèxtil i seda

  • 16 de maig de 2016
Taller de conservació de tèxtil i seda

A la Facultat de Geografia i Història

Aquest workshop es va impartir per la Subdirecció de conservació, restauració i investigació IVC+ R i el Museu de la Seda de Montcada el 16 de maig.
Ha consistit en la realització d'un taller pràctic de conservació preventiva de teixits. Com a materials s'han treballat sobre la col·lecció tèxtil del Museu de la Seda de Montcada, per a explicar les diferents tipologies i les peculiaritats de la mateixa. A més s'han donat nocions de conservació preventiva i manipulació de peces, fabricació de suports expositius i de magatzematge, així com s'han adquirit nocions de materials i procediments, aplicables a peces reals. El taller ha sigut impartit per María José Cordó González, restauradora de tèxtil de l'IVC+R i Arabella León Muñoz, conservadora del Museu de la Seda de Montcada.
Donat l'èxit de la convocatòria el taller es repetirà dilluns 23 de maig, en el Laboratori d'Art de la Facultat de Geografia i Història- Universitat de València, de 16 h a 20 h.

Organitza: Facultat Geografia i Història - Universitat de València, Agència Valenciana de Turisme, Subdirecció de conservació, restauració i investigació IVC+R, Museu de la Seda de Moncada.

Imatges: