Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

La Universitat de València col·labora en el Programa de Desenvolupament de Capacitat i Formació de l'Organització Mundial del Turisme de la Ruta de la Seda

  • 19 de setembre de 2017
Programa Desenvolupament de Capacitat i Formació on col·labora el Vicerectorat d'Internatcionalització i Cooperació

El Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, en el marc del Programa Ruta de la Seda, col·labora en el Programa Desenvolupament de Capacitat i Formació de l'Organització Mundial del Turisme de la Ruta de la Seda (UNWTO Silk Road Training and Capacity Building Programme), a través de la Facultat d'Economia, juntament amb la Fundació Themis, que tindrà lloc els mesos d'octubre i novembre de 2017 a Madrid i València.

Aquest programa és una iniciativa innovadora dirigida principalment a agents de la NTA (National Tour Association) dels països de la Ruta de la Seda que participen en el Programa de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) de la Ruta de la Seda; a més de estudiants i graduats universitaris interessats en el desenvolupament de la Ruta de la Seda com una iniciativa de turisme.

L'objectiu principal és formar els participants amb coneixements tècnics i augmentar la qualitat d'informació en àrees com són la cooperació nacional i transnacional, gestió de destinació i desenvolupament de rutes turístiques.

El Programa de Desenvolupament de Capacitat i Formació de l'Organització Mundial del Turisme de la Ruta de la Seda (UNWTO Silk Road Training and Capacity Building Programme) està dirigit per la professora Aurora Pedro Bueno, del departament d'Economia Aplicada; aquest consistirà en 100 hores de classe, el que suposaran 10 ETCS i constarà de:

  1. Curs online # 1 en Planificació Estratègica del Turisme i la Ruta de la Seda. (Del 16 al 29 d'octubre del 2017) 2.5 ECTS.
  2. Curs online # 2 en Gestió de Projectes i la Ruta de la Seda. (Del 30 d'octubre al 12 de novembre del 2017) 2.5 ETCS.

 

  • Curs presencial a Madrid / València (del 20 al 29 de novembre del 2017).
  • Termini d'inscripció: fins l'1 d'octubre de 2017.
  • Idioma: els cursos seran en anglès.

Com a part del curs de formació de la Ruta de la Seda, els participants reeixits tindran l'oportunitat de treballar en la implementació de projectes acordats a través d'un programa de voluntariat.

Per a més informació sobre el Programa Desenvolupament de Capacitat i Formació de l'Organització Mundial del Turisme de la Ruta de la Seda.

 

Llista d'enllaços: