Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Fomentant l'excel·lència al llarg de la Ruta de la Seda: Inici oficial del Programa de Formació i Desenvolupament de Capacitat de la Ruta de la Seda de l'OMT

  • 2 de novembre de 2017
Foto del cartel del curs

El 19 d'octubre, va començar oficialment el Programa de Formació i Desenvolupament de Capacitat de la Ruta de la Seda de l'OMT.

Organitzat conjuntament pel Programa de la Ruta de la Seda de l'OMT de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), la Fundació Themis i la Universitat de València, aquesta iniciativa constitueix la primera edició d'una nova formació sobre la Ruta de la Seda que reforçarà el potencial turístic dels països implicats combinant l'aprenentatge conjunt amb un enfocament pràctic per al desenvolupament de capacitats.

Amb la participació de funcionaris dels Estats Membres i joves professionals del turisme de 16 països de Ruta de la Seda, la formació es basa en dos pilars interconnectats: 2 cursos en línia de dues setmanes on els participants aprendran conceptes, estratègies i idees turístiques clau, i un curs de 10 dies a Madrid i València, Espanya. Durant aquest últim curs del 20 al 29 de novembre de 2017, els participants aplicaran els coneixements rebuts per a desenvolupar projectes turístics transnacionals al llarg de les rutes històriques.

Amb un enfocament multidisciplinari i guiats per un reconegut equip d'experts internacionals en turisme, els projectes transnacionals de turisme mostraran el potencial de les iniciatives de col·laboració per a fomentar el creixement sostenible i la creació d'ocupació i presentar el potencial de la Ruta de la Seda com una experiència de viatge perfecta, internacionalment reconeguda.

El Programa de Formació i Desenvolupament de Capacitats de la Ruta de la Seda de l'OMT és oficialment una activitat de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament 2017 i, com a tal, treballarà per a aconseguir els objectius continguts en l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible

L'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), l'Oficina de la UNESCO a Taixkent i l'Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (ONUDI) són socis oficials d'aquesta formació. També es mereix un especial agraïment el Grup Travel Weekly, l'Agència Valenciana del Turisme de la Generalitat Valenciana, la Junta de Comunitats de València, Turisme València i al Patronat de Turisme Diputació de València pel seu suport.

En les pròximes setmanes, publicarem les actualitzacions de formació de la Ruta de la Seda, així que mantente informat a través de les nostres xarxes socials. Es pot accedir a informació addicional sobre la formació ací