Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Concurs de fotografia UNESCO 2019 “Las Rutas de la Seda a través de los Ojos de la Juventud”

  • 26 de novembre de 2019
Concurso fotográfia UNESCO Las Rutas de la Seda a través de los Ojos de la Juventud

L'edició 2019 del concurs de fotografia UNESCO “Las Rutas de la Seda a través de los Ojos de la Juventud” és una oportunitat dirigida a persones entre 14 i 25 anys de tot el món interessades a compartir internacionalment la seua creativitat en els entorns de la Ruta de la Seda.

Aquest concurs es va organitzar com una iniciativa educativa d'estudis artístics promovent el nostre patrimoni cultural comú de les Rutes de la Seda.

Els participants entre 14 i 25 anys, que viuen o viatgen a través de les Rutes de la Seda, estan convidats a compartir les seues fotografies que interpreten la seua creativitat i personalitat. L'objectiu d'aquestes fotografies és destacar les importants interaccions culturals heretades de les Rutes de la Seda.

Enguany, les fotografies han de destacar el nostre patrimoni cultural comú de les Rutes de la Seda a través de tres temes: la gastronomia i la producció alimentària, la música i la dansa i els esports i els jocs tradicionals.

Les fotografies seran jutjades per un comité de selecció internacional format per experts de renom.

La data límit per a enviar fotografies és el 6 de gener a les 23.59:59 (GMT +1).

Mes informació

Contactesilkroadsphotocontest@unesco.org

Aquesta activitat està organitzada com a part del Programa de Ruta de la Seda de la UNESCO, el Programa de la Juventud de la UNESCO, y el Decenio Internacional para el Acercamiento de las Culturas (2013-2022).

Imatges: