University of Valencia logo Logo Valencia, Silk Road Logo del portal

Cinquena edició del concurs de fotografia PHOCOS 2020 per a estudiants

  • April 30th, 2020
Image de la noticia

L'objectiu del concurs PHOCOS és compartir, mitjançant la fotografia, la bellesa de la diversitat present en la Ruta de la Seda fent al món conscient de la importància i el valor que té preservar i respectar cadascuna de les cultures indígenes mostrant el “enteniment mutu” entre els membres de SUN. 
Categoria: Fotografia
 

Temàtica: Colors de la Ruta de la Seda
 

Forma de participació: cada participant podrà enviar fins a 5 fotografies, emplenar el formulari en el següent enllaç i enviar-lo juntament amb el document a sunofficialphocos@gmail.com
 

Termini: 15 de juny de 2020
 

Premis 
Common privilege: Certificat de participació. Els treballs dels participants guanyadors es publicaran en un fullet que serà exhibit en la cerimònia de l'Assemblea General a Ankara, Turquia.
Grand prize (1 premiat):Common privilege + Invitació a la cerimònia de premis amb cobertura total de les despeses transporte aeri, allotjament i manutenció en la IASS 2020 (Ankara, Turquia)
Excellence award (2 premiats): Common privilege + Invitació a la cerimònia de premis (Ankara, Turquia) amb cobertura parcial (només allotjament i manutenció, transport a càrrec del participant) i tour oficial.
Special Selection (5 premiats): Invitació a la cerimònia de premis i tour oficial (Ankara, Turquia). Allotjament, manutenció i transport a càrrec del participant.
Selection (10 premiats): Common privilege + Invitació a la cerimònia de premis amb tour oficial, Ankara, Turquia. (Despeses de transport, allotjament i manutenció a càrrec del participant)

Més informació: http://www.sun-silkroadia.org/page/activity02_1