University of Valencia logo Logo Web and Marketing Unit Logo del portal

La UWM desenvolupa un sistema de plataformes en línia per als fòrums d'ocupació

  • January 28th, 2021
Image de la noticia

La Unitat Web i Màrqueting (UWM) de la Universitat de València ha desenvolupat un sistema propi per a què UVocupació genere de forma fàcil plataformes online per als seus fòrums d'ocupació dirigits a estudiants i titulats/des UV. Es tracta d'una 'landing page' que permet navegar de forma atractiva i intuïtiva, i facilita la interacció a empreses, públic i institucions, configurant-se com a un espai virtual de trobada entre l’estudiantat i les empreses i institucions interessades a conéixer als i les professionals del futur.

Aquest nou desenvolupament web s'ha estrenat amb el primer dels fòrums virtuals que se celebra en 2021, el de la Facultat de Ciències Socials, que es celebra l'1 de febrer, un esdeveniment en línia que representa l'estrena d'aquesta nova plataforma web concebuda per afavorir l'objectiu d'impulsar l'empleabilitat dels futurs egressats. La nova eina permet obtindre el màxim partit als fòrums d'ocupació en posar a l'abast dels interessats de forma senzilla tota la informació de cada esdeveniment: guia del visitant, programa, empreses i institucions participants, ofertes d'ocupació, preguntes freqüents, notícies, stand virtual, etc. 
Aquesta eina, dissenyada per la UWM, s'ha generat a partir del Gestor de Continguts Web UV, i destaca per les fitxes per a cada empresa, un concepte de desenvolupament web que permet incorporar i actualitzat tota la informació que desitgen les pròpies empreses participants. Cal tenir en compte que només en els fòrums previstos per a febrer, hi participarà més d’un centenar d’empreses i institucions.
Després del fòrum de la Facultat de Ciències Socials, l'1 de febrer, es celebrarà el dia 3 a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; els dies 16 i 17, a la Facultat de Dret; i el dia 25, a la Facultat de Geografia i Història. A partir de març, se celebraran els fòrums de Ciències de la Salut, el dia 25; de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, el dia 30; de Ciències Bàsiques, el 15 d’abril; i de l’ETSE, en maig.
La UWM treballa ara en traslladar aquest concepte de plataforma online a altres esdeveniments de la Universitat.