University of Valencia logo Logo Web and Marketing Unit Logo del portal

La UWM posa en marxa el nou portal web del Centre d'Idiomes de la UV

  • January 10th, 2022
Image de la noticia

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València (UV) acaba de posar en marxa un nou portal web desenvolupat per la Unitat Web i Màrqueting (UWM) de la UV, amb les més innovadores funcionalitats per a visualitzar de forma senzilla i pràctica la que està considerada una de les més àmplies ofertes formatives en idiomes, amb cursos de nivell, d'especialització professional, i proves d'acreditació de les principals certificacions oficials.

La portada del NOU WEB proporciona, a través d'un component desenvolupat expressament per a aquest portal, un accés fàcil i ràpid a tota l'oferta de cursos mitjançant un sistema de menús desplegables amb el qual es pot obtenir de forma directa el detall de cada curs a la mateixa portada, sense la necessitat de perdre's en una estructura web que d'altra forma haguera resultat complicada per la gran quantitat de cursos, amb els seus diferents nivells, períodes i horaris.

A la portada hi trobem els cursos i tallers amb inscripció oberta dels idiomes anglés, valencià, espanyol, alemany, francés, italià, portugués i rus, i fent clic en cadascun d'ells se'ns despleguen tres subnivells: cursos de nivell, preparació de proves oficials, i tallers específics. Fent clic en cadascun d'aquests tres nous submenús se'ns despleguen alhora noves pestanyes que en el cas del nivell dels cursos van de l'A1 al C2, i dins de cada nivell trobem els cursos disponibles.

Si cliquem en qualsevol dels cursos se'ns obrirà a la mateixa portada el detall del curs, sense necessitat de seguir cap ruta. Ara bé, si el que volem és aprofundir en el programa de cada curs, el camp +info ens porta a la fitxa completa del curs escollit. 

Es tracta d'una solució pràctica per a facilitar l'accés a una immensa quantitat d'informació que es correspon amb desenes de cursos, proves de certificació i tallers, amb els seus corresponents programes, horaris, períodes d'impartició, i terminis d'inscripció. 

Aquesta forma de presentar l'oferta de cursos ha permés reservar el menú principal a pestanyes destinades a informar sobre el propi Centre d'Idiomes, les seues instal·lacions i serveis, activitats o programes com ara els cursos d'idiomes per campus. També des del menú principal s'hi pot accedir a tota l'oferta formativa idioma per idioma.