WIKI - Servei d'Informàtica
WIKI del Servei d'Informàtica (SiUV)

WIKI del Servei d'Informàtica

Est és el wiki del servei d'informàtica, on es manté variada documentació tècnica d'interès per als nostres usuaris.

Altres pàgines del SIUV

La nostra pàgina principal: Tot sobre el SIUV a la Pàgina Web del SIUV

Nostre facebook Nostres tweets Nostre G+ Aplicació mòbils Apple Aplicació mòbils Android

El BLOG del WIKI
[A]    [!]   [+]   <<   >>
10/02/2016 19:10:23 *

El dilluns 10 de Febrer es va procedir la instal·lació dels nous certificats del sistema de correu, atès que els anteriors eren a punt de caducar. Això ha afectat a post.uv.es en tots els seus serveis SSL/TLS (imap+TLS, pop+TLS, imaps, pops, ssmtp, senmdail+TLS) i a correu.uv.es i sogo.uv.es.

Els nous certificats, igual que ja eren els de l'AS, són de màxima "qualitat", certificats EV (Esteneu Validation) i hash sha-256.

Desgraciadament, aquest... [+]

04/11/2015 00:38:59 *

Acaba de ser instal.lada una nova versió de la Consigna UV, el nostre sistema d'enviament de fitxers "pesats" (fins a 2GB).

Els nostres usuaris notaran de seguida el canvi principal: hem unificat l'aparença de la Consigna amb la de les aplicacions de la UV (l'estil definit com el del "entorn d'usuari"). Això sí, com en la resta de les aplicacions integrades, l'aparença anterior segueix estant disponible canviant en les preferències de la interfície d'usuari ... [+]

01/10/2014 18:28:06 *

El Shellshock és una vulnerabilitat o fallada en una peça de programari anomenada Bash (Bourne Again Shell) que ha estat descoberta el 24 de setembre 2014. És un "bug" que potencialment pot afectar a milions d'ordinadors.

shellshock_75.png ... [+]

11/07/2014 03:26:33 *

Durant el mes de setembre, al mateix temps que la nova pàgina d'identificació presentada en la notícia anterior, entrarà també en producció el nostre nou "entorn d'usuari".

miuv_500.png

El nou "entorn d'usuari" (anomenat ara "El meu UV") reemplaçarà a l'actual situat en http://correo.uv.es ... [+]

 
tornar