MAGACIM

ACCESO WEB..: || Menú Principal || Como Hacerse Socio || Teléfonos Contacto || Lugar de Reunión || Salidas || Cursos || e-mail || Enlaces de Interés ||

  Noticies del mes de maig de 2003 Descàrrega del fitxer PDF per a impressió

En este enviament vos informem de l'eixides preparades per al mes de maig, esperem que vos agraden i ja sabeu si voleu organitzar alguna eixida no dubteu en posar-vos en contacte amb Vicent Vilar - 96.154.04.42, coordinador de viatges, o enviar les vostres suggeriments al correu del club que com sabeu és cimvalencia@jazzfree.com . Si teniu alguna projecció de diapositives que voleu ensenyar-nos enviar les dades al correu electrònic o parlar amb Carles Ivars - 96.360.02.89 que és el coordinador d'activitats socials.

Mes avall trobàreu les tarifes per a l'any 2003 de les targetes federatives i la quota del club. Tot aquell que vulga la targeta federativa per a l'any que ve, independentment de si la té en l'actual, té que enviar un correu a cimvalencia@jazzfree.com o posar-se en contacte per telèfon amb nosaltres per indicar-nos que targeta federativa desitja. La quota del club per a l'any 2003 es carregarà automàticament en compte tots els socis que tinguen domiciliat el pagament, llevat que s'indique el contrari. En canvi no el farem així per a les targetes federatives i és indispensable sol·licitar-les al club directament.

REUNIÓ CONFECCIÓ CALENDARI EIXIDES (juny,juliol,setembre,octubre) --- PROYECCIÓ BTT EN L' ATLAS MARROQUÍ

 

Dijous que ve dia 8 de maig al Centre de l'Esport, en la Plaça Sant Nicolau (Ciutat Vella) i a partir de les 20,30 hores tindrà lloc una reunió per a confeccionar entre tots el calendari d'eixides des del mes de juny fins al mes d'octubre. Porteu preparades activitats suggeridores i imaginatives. Vos esperem.

En primer lloc vorem una projecció multimèdia sobre bicicleta de muntanya en l'Alt Atles Marroquí, activitat que el passat mes d'octubre van realitzar uns amics del club travessant l'Atles. Des del Ksiba, passant per Imilchil i els seus llacs, Todra i el palmeral de Tinerhir (ruta de les Kasbes), Ikinoum, el massís del Shagro, arribant fins a les portes del desert en Nkob (a la ruta merzouga-zagora).

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Atenent a l'article 19 dels Estatuts del Club, es convoca JUNTA GENERAL ORDINÀRIA per a dijous que ve 15 de maig, a partir de les 20,30 hores en primera convocatòria, 20,40 en segona convocatòria i 20,45 en tercera convocatòria. El lloc de celebració de la mateixa serà el Centre de l'Esport a la Plaça de Sant Nicolau en Ciutat Vella.

Quedarà vàlidament constituïda l'Assemblea, en primera convocatòria quan concórreguen a ella, presents o representats, la majoria dels seus socis. En segona convocatòria serà suficient la concurrència de la quarta part dels socis, i en tercera convocatòria serà vàlida qualsevol que siga el nombre d'assistents. (segons article 18).

Tindran dret a vot tots aquells socis que tinguen satisfeta la quota per al present any 2003, i podran assistir en persona o delegar el vot. Per a este fi, entregarà la persona delegada un paper en què figurarà nom i cognoms, DNI i firma de què delega i en la part inferior nom i DNI de la persona en què delega. Ordre del dia:

Lectura i aprovació de l'Acta anterior.

  • Informe Junta Directiva
  • Presentació comptes exercici anterior.
  • Torn obert de paraula

És important i necessària la vostra assistència ja que amb ella participeu en les decisions que es prenguen en este, el vostre Club.

 

AVANÇ EIXIDES MES DE MAIG DE 2003
PADERNA - ANETO
Dissabte 10 al diumenge 11 de maig de 2003

Com tots els anys i per finalitzar la temporada d'esquí de muntanya d'aquest, que millor alternativa que pujar al cim del Pirineu, el pic del Aneto.

El dissabte pujada al pic de Paderna i baixada al Refugi de Renclusa i el diumenge de matí, pujaren fins el cim del Aneto baixant per la vessant d'aigualluts.

Cal també fer un vivac al coll de Corones el dissabte, fem pel vespre el Pic d'enmig i el Pic de Corones, i el diumenge de matí pujar per la canal d'Estasen per tal de baixar-la des del cim, segons com es troben les condicions de la neu al corredor.

Coordinador: Santi Galindo 96 327 69 72 (20 a 22 hores)

PELS ASSAGADORS DELS PORTS I EL MAESTRAT
Dissabte 17 al diumenge 18 d maig de 2003







OPCIÓ SENDERISME - Preu 43 euros (autobus + mitja pensió a l'alberg la Parreta) - 35 places


Dissabte 17 de maig Eixida de Av. Aragó-Monument Riuà a les 8:15 hores.
Esmorzar al Coll d'Ares i inici de la caminada a les 11 hores.
Itinerari: Ares del Maestre (1.194 m) - camí de les Forques - Mola d'Ares (1.318 m) - Nevera dels Regatxols - Barranc dels Molins (900 m) i visita als molins. Desnivell de pujada: 170 m; dificultat baixa; horari estimat marxa efectiva: 3 a 4 hores. Trasllat en autobús a l'alberg La Parreta (a uns 3 km de Vilafranca) i passejada pel nucli urbà de Vilafranca.
Diumenge 18 de maig Trasllat en autobús fins el nucli urbà de Vilafranca i inici de la caminada a les 9 hores.
Itinerari: Vilafranca (1.120 m) - assagador del Cami Vell de Vilafranca a Morella i Ares - la Faixa de les Mallades - Mas de Carbó - Peiró de Sant Isidre (1.200 m) des d'on es segueix l'Assagador de l'Empriu o de Sant Pere - Peiró de Sant Pere - visita a les pintures de la Covatina del Tossalet del Mas - Casetes de les Calces Blaves (1.230 m) - La Pobla del Bellestar (1.125 m).
Desnivell de pujada: 350 m; dificultat mitjana; horari estimat marxa efectiva: 5 a 6 hores. Arribada a València al voltant de les 20 hores Pernocta a l'alberg La Parreta.

Coordinador Senderisme: Jorge Cruz Orozco - Telf. 96 131 1039 (De 20:30 a 22:00 hores)

 

OPCIÓ BTT - Preu 16 euros (Cotxes particulars + Mitja pensió) - 13 places


Dissabte 17: Barranc del Horts - Mas Belladona - Mas de Belluga - Ares Dist.: 45 Km. Desnivell aprox. 1.000 m.
Diumenge 18: Alberg - Sant Miquel de la Pobla- Mas de Daltaba - Mas de Gasque - Mosqueruela - Riu Truchas - Sant Miquel - Alberg Distància : 65 km. (Cotxes Particulars Eixida, mateix hora i lloc autobús)

 

Termini d'inscripció fins el 7 de maig. Compte d'ingres BANCAIXA 2077-0720-82-1101032335
Portar sacs de dormir. suplement per roba de llit i tovalloles, 2,40 euros.

Coordinador BTT: Ximo Tormo - Telf. 96 130 10 32 de 20 a 22 h.

Ares del Maestre - Fortificaciones Ares - Villafranca

VUELTA EN BTT POR LA SIERRA AITANA
Dissabte 24 de maig 2002

Rutómetro

Salida en coches particulares. Punto de salida: Finestrat, en la fuente que sube a la font del molí a las 8.30.

El recorrido parte de Finestrat, pasando por el collado de Sacarets, Refugio Barranc de l'Arc, Pas del Contador, carretera Benimantell, Font del Molí, Font de Partegat, Alto de Tagarina, Sella y vuelta a Finestrat. El desnivel total acumulado es de 1.544 metros y la distancia a recorrer es de 60 kms y un tiempo estimado de 6 horas.

Existe la posibilidad de un recorrido B que se inicia en el Refugio Barranc de l'Arc y finaliza en Sella. El desnivel acumulado de este itinerario es de 1.186 metros y la distancia de 39 kms y un tiempo estimado de 4 horas.

Coordina: Juan Pérez DatasTelf. 965123495 - 649058829

rutas - más rutas - y más rutas

EL CARRILET D'OLOT A GIRONA
Divendres 30 al diumenge 1 de juny de 2003


Ruta que desde la ciudad de Olot nos lleva hasta la monumental e histórica ciudad de Girona siguiendo "Via Verde" o "Ruta del Carrilet", por un recorrido en suave descenso. La ruta empieza en la ciudad de Olot que todavia conserva en perfecto estado su edificio de viajeros. Nos dirigiremos hacia la vall d'en Bas, zona conocida com "la Suiza de Catalunya". Antes de llegar a les Planes, uno de los tramos más atractivos del ferrocarril, podremos disfrutar del milenario castillo d'Hostoles. Pedaleando llegaremos hasta las orillas del Ter, donde cruzaremos por las poblaciones de Amer, con su magnífica plaza porticada, La Cellera de Ter y Anglés, ciudad medieval con empredradas calles. Todo el camino discurre plácidamente entre frondosas choperas, pasando por lugares tan espectaculares como el paso de los Gigantes, en el km. 49. Puede seguirse la ruta hasta Salt siguiendo las orillas del Ter, donde esquivaremos la ruta más urbana, y llegaremos a Girona por el magnífico parque de la Devesa.
El ferrocarril de Girona-Olot fue la arteria principal de comunicaciones de la comarca de la Garrotxa hasta los años sesenta. El modesto ferrocarril de vía estrecha de 54 km de longitud surcó las orillas de los ríos Ter y Fluvià bajo la inquietante sombra de los volcanes dormidos de la Garrotxa. Ya desaparecido, su entrañable surco está siendo reconvertido en Vía Verde y reserva al cicloturista muchas y agradables sorpresas.
El itinerario: Olot - Les Preses - Vall d'en Bas - Sant Feliu de Pallerols - Les Planes d'Hostoles - Amer - La Cellera - Anglés - Bescanó - Salt - Girona

El domingo podremos hacer una caminatas por la zona o El carrilet de Girona hasta Sant Feliu de Guíxols

Ruta Olot-Girona(Carrilet) - Otras rutas cicloturistas - Otra página sobre el Carrilet d'Olot - Mapa ruta
El carrilet de Girona a Sant Feliu de Guíxols

Coordinador: Rosa Artes- Telf. 600 949 019 (De 19 a 22 horas)

CUOTA SOCIO Y TARJETA FEDERATIVA AÑO 2003 (Web: Federació Valenciana)

 

  Si estás interesado en sacarte la Tarjeta Federativa para el año 2003, envíanos un e-mail al club, o llama por teléfono al ( 963263594 Enrique .

La cuota para el año 2003 sigue siendo de 12 €. La cuenta de ingreso es Bancaja 2077-0720-81-1101017783. Llama al teléfono arriba indicado para confirmar el ingreso y dar los datos necesarios. Nombre y apellidos, fecha nacimiento, dirección, código postal, ciudad y número de cuenta completo con los 20 dígitos. Así a partir del primero de cada año pasaremos por banco automáticamente la cuota anual.

           Los precios de las tarjetas para el año 2003 son (la federación cobra un recargo por tramitación de 3€ por cualquier ampliación solicitada):

Tipo Tarjeta
adultos
a partir de 18 años
Juvenil
desde 14 a 17 años
Infantil
hasta 13 años

A

43,00 €

32,80 €

14,55 €

B1

60,05 €

49,85 €

22,75 €

B2

83,90 €

73,70 €

64,65 €

B3

107,70 €

97,50 €

88,45€

             Esperando verte pronto por el Club y confiando te parezcan sugerentes las propuestas que en la presente te indicamos, recibe un cordial saludo...