MAGACIM

ACCESO WEB..: || Menú Principal || Como Hacerse Socio || Teléfonos Contacto || Lugar de Reunión || Salidas || Cursos || e-mail || Enlaces de Interés ||

  Noticies del mes de març de 2007 Descàrrega del fitxer PDF per a impressió

En este enviament us informem de les eixides preparades per aquest mes. Esperem que us agraden i ja sabeu, si voleu proposar alguna eixida no dubteu en posar-vos en contacte amb Vicent Vilar – 600949054, coordinador de viatges–, o envieu els vostres suggeriments al correu del club que, com sabeu, és cimvalencia @ ono.com. Si teniu alguna projecció de diapositives que voleu ensenyar-nos parleu amb la coordinadora de Projeccions i Xerrades Rosa Artes - 963262207 i si penseu en alguna activitat social telefoneu a Carles Ivars –963 600 289– que és el coordinador d'activitats socials.

Més avall trobareu les tarifes per a l'any 2007 de les targetes federatives i la quota del club. Tot aquell que vulga la targeta federativa ha d'enviar un correu a cimvalencia @ ono.com o posar-se en contacte per telèfon amb nosaltres per indicar-nos què targeta federativa desitja. La quota del club per a l'any 2007 es carregarà automàticament en el compte de tots els socis que tinguen domiciliat el pagament, llevat que s'indique el contrari. En canvi, no ho farem així per a les targetes federatives i és indispensable sol·licitar-les al club directament.

PRÒXIMES PROJECCIONS, XERRADES o REUNIONS

Reunió Preparació Eixides 2º trimestre 2007
Abril-Maig-Juny

(DIJOUS 1 DE MARÇ)

Reunió per a la preparació del calendari d'eixides per al segon trimestre del 2007. Esperem els vostres suggeriments per als propers mesos d'abril, maig i juny.

Aquesta reunió estarà a càrrec de Vicent Vilar el pròxim dijous 1 de març a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu vos esperem.

 

TRAVESSIA SAAS FEE

(DIJOUS 8 DE MARÇ)

 

La Setmana Santa passada un grup del Cim va fer la travessia en esquis des de Saas Fee a Zermatt a Suïssa.

 

Aquesta projecció estarà a càrrec de Armand, Rafa, Javier, Santi, Ximo y Enrique el pròxim dijous 8 de març a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu vos esperem.

 

MONGOLIA EN BICI

(DIJOUS 22 DE MARÇ)

 

Vos presentem una ruta per les muntanyes del centre i nord de Mongòlia. Una terra de clima dur, d'hiverns rigorosos, i infinitament verda a l'estiu .
Un paisatge sense tanques, on la sensació de llibertat és present a cada instant. Poblat de gent acollidora, on els nòmades es confonen amb els viatgers.

Aquesta projecció estarà a càrrec de Ximo i Imma el pròxim dijous 22 de març a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu vos esperem.

 

BARRANCOS EN NORMANDIA Y PIAMONTE

(JUEVES 29 DE MARZO)

 

Interesante Audiovisual sobre descenso de barrancos en Normandía y Piamonte

 

Este audioavisual será presentado por Juan Carlos (Flechi) el próximo jueves 29 de marzo a partir de las 21,00 horas, en el centro de reunión del Club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No faltéis os esperamos a todos.

AVANÇ EIXIDES MES DE MARÇ DE 2007
SIERRA NEVADA - EM
Divendres 2 al diumenge 4 de març de 2007

Coordinador: Toni Fuster - 607665235

SERRA DE L'AIXORTÀ - PENYA ALTA- SE
Diumenge 11 de març de 2007

  • SALIDA: coches particulares. A las 8:00 desde la gasolinera de la Plaza de los Anzuelos (Ronda Sur)
  • RECORRIDO EN COCHE: Valencia - A7 (Sur)- Salida Callosa d'Ensarrià - Bolulla
  • DESCRIPCIÓN: Dejaremos un coche en el pueblo de Bolulla, y seguiremos con el resto hasta Tárbena (560 m), donde comenzaremos la excursión. Subiremos al Pas Tancat (690 m), donde nos asomaremos a esta curiosidad geológica, y continuaremos junto al Penyal Roig por el Coll de Salotja (710 m) hasta la Rambla de la Viuda (660 m). Aquí tomaremos el PR 49 y lo seguiremos hasta el Corral de Somo por el fondo del Barranc del Xorquet, en donde lo abandonaremos, para comenzar una larga ascensión hasta la font dels Teixos (1020m), acogedor sesteadero de imponentes vistas, donde comeremos. Subida opcional a Penya Alta (1219 m), atalaya de impresionante panorámica. La bajada la realizaremos por el barranc de la Serra hasta el Coll del Castillet (610 m), continuando el descenso hasta Bolulla (220 m). En total, unos 18/20 kms. de recorrido para 6 horas de marcha efectiva.

    Se trata de un recorrido inédito, exigente y muy completo, caminando por pistas, antiguos caminos de herradura y veredas de ganado. Las vistas desdesde gran parte de la ruta son soberbias, alcanzando todo el sector litoral noralicantino y montañas del interior: Serrella, Bernia, Montgó, Segaria, Aitana, ... Vamos, para no perdérselo!!

  • LLEVAR: Mochila, cantimplora, comida, calzado adecuado, gorra. Incluir también ropa de abrigo, en función de la meteo.

Coordinador: Isidro Cantarino 96 371 92 60 (20 a 22h), o en icantari<arroba>trr.upv.es

BASSIERO - EM
Divendres 16 al dilluns 19 de març de 2007

 

Dissabte 17: Cabana-Refugi de Gerdar (1300 m)- Bosc de Gerdar - Lo Tesó de Son (2701 m)(opcional) - Refugi Pla de la Font (2015 m).
Desnivell pujada 1500 m - Desnivell baixada 700 m


L'eixida s'inicia al Refugi de Gerdar on deixem els cotxes. Travessem l'avetosa de València d'Àneu fins arribar a una carena, resseguim una pista ja al vessant de Son del Pi. Des d'allí si anem bé de temps accedim al Tesó de Son pel seu vessant oriental. Continuem fins el refugi.

Diumenge 18: Refugi de la Pla de la Font (2015 m) - Pinetó (2648 m)- Clots de Cabanes de Baix (2280m) - Coll de Sant Maurici - Bassiero (2894 m) - Coll de Sant Maurici - Coma de l'Abeller (2300 m) - Refugi d'Amitges (2378 m)
Desnivell pujada: 1350 m - Desnivell baixada: 1000 m

Des del Refugi del Pla de la Font remuntem per mig d'un bosc fins arribar a la carena que ens portarà amb els esquís als peus al Pic del Pinetó. Descens amb grampons (obligatori) fins el coll del Pineto, i des d'ací amb esquís continuem baixant fins els Clots de Cabanes de Baix. Remuntem una canal amb els esquís als peus que ens portarà al cim del Bassiero. Iniciem el descens amb esquís fins el Port de Sant Maurici, i des del Port baixem amb grampons (obligatori) la primera rampa, per després iniciar el descens ja amb esquís fins el fons de la Coma de l'Abeller. Tornem a posar pells per arribar al Refugi d'Amitges.

Dilluns 19: Refugi d'Amitges (2378 m) - Coll d'Amitges (2780 m) - Tuc de Saboredo (2833 m) - Estany Glaçat (2490 m) - Coll de les Agulles de Saboredo (2580 m) - Estany de Gerber (2165 m) - Ermita de la Mare de Déu d'Ares (1780 m).
Desnivell pujada: 550 m - Desnivell baixada: 1100 m

Eixim del refugi d'Amitges i iniciem l'ascens amb els esquís al Tuc de Saboredo. Baixem al coll d'Amitges i des d'ací iniciem el descens, els primers metres amb grampons (obligat) i després amb els esquís, fins el fons de l'Estany Glaçat. Posem pells i tornem a remuntar fins un coll entre les agulles de Saboredo. Des d'ací descens fins la Mare de Déu d'Ares. Caldrà prestar atenció a l'última baixada abans d'arribar a l'Ermita degut al perill d'allaus.

Itinerari obligat que exigeix unes condicions d'innivació adequades, i domini de la tècnica del gramponatge. Material: esquís, pala, ARVA, sonda i casc.

Coordinador: Ximo Quiles i Imma Cabanes Tel. 961233633 Mòbil 678461777

Tot això si hi ha neu, es clar....

ESTOS - PORTILLÓN - LLITEROLA - EM
Divendres 23 al diumenge 25 de març de 2007

SALIDA: Coches particulares.

ITINERARIO:

  • Sábado se duerme en Refugio Estos realizando alguna actividad en el valle (por
    Batisielles).
  • Domingo: Del Ref. de Estos hacia el Portillon Oo, Collado superior Lliterola, Perdiguero y bajada por Lliterola (sin pasar por el Refl de Portillón). Hay un tramo delicado por aludes (o al menos cuando nevaba) que es a la salida de Estos al entrar en el valle de Gias bajo el Seil de Baquo, por eso se ha de hacer ese tramo a primeras horas de la mañana.

Coordinador: Ximo Tormo - 961 301 032 de 20 a 22 hores.

AVANÇ EIXIDES MES D'ABRIL DE 2007

 

 

VIA VERDA D'OJOS NEGROS- Diumenge 1 d'Abril de 2007

Volta circular per la vall del Palància i serra d'Espadà. La eixida sera des d'una estacio de la llinia Sagunt-Caudiel. Pujarem per carretera secundaria el port del Ragudo fins la plana de Barracas. D'alli agarrarem la Via Verda d'Ojos Negros en baixada per a tornar al punt d'inici o be continuar mes cap a baix.

El lloc d'eixida està encara per determinar. Serà a peu de via per si se vol aplegar en tren. Bicicleta BTT (recomanada) o hibrida. Horari estimat de 9.00 a 16.00. Dur menjar i aigua.
60 km. Dificultat mitjana

Coordinador: Andrés Rovira - anrocar arroba gmail.com Tlf. 653 33 41 87 (a partir 19.00)

 

 

 

FERRATA DEL CID (PETRER) - FE
22 d'Abril de
2007

 

Coordinador: Zacarias Diez Tel. 649 699 152

 

SERRA MARIOLA - BTT - Diumenge 29 d'Abril de 2007

Eixida des de Banyeres, passant per la Font de la Coveta (actual naiximent del riu Vinalopó) i per un camí forestal tocant un poquet de carretera a l'ermita de Santa Barbara, des d'aci a la Font de Mariola, passant per la Font del Mas dels arbres, fins la cava i el refugi de muntanya que hi ha en el Montcabrer, baixada fins Agres, y tornada per la Via Verda del Xixarra per Alfafara, Bocairent (no ens el podem perdre, molt bonic) i Banyeres.

Quedarem de mati en la rotonda dels hams en Av. Ausiàs March. S'organisarem el transport i mourem cap a Banyeres (1h 30 min).

Bicicleta BTT
60 km. Dificultat mija-alta.

Coordinador: Andrés Rovira - anrocar arroba gmail.com Tlf. 653 33 41 87 (a partir 19.00)

CUOTA SOCIO Y TARJETA FEDERATIVA AÑO 2007(Web: Federació Valenciana)

Si estás interesado en sacarte la Tarjeta Federativa para el año 2007, envíanos un e-mail a victor_manzanares@yahoo.es,
o llama por teléfono al
( 963 489 784 contestador de 9 a 14 horas).

La cuota para el año 2007 sigue siendo de 12 €. Si no disponemos de tu cuenta corriente la cuenta de ingreso es Bancaja 2077-0720-81-1101017783. Llama al teléfono arriba indicado para confirmar el ingreso y dar los datos necesarios. Nombre y apellidos, fecha nacimiento, dirección, código postal, ciudad y número de cuenta completo con los 20 dígitos. Así a partir del primero de cada año pasaremos por banco automáticamente la cuota anual.

          Los precios para el año 2007 son (la federación cobra un recargo por tramitación de 5€ por cualquier ampliación solicitada),

Tipo Tarjeta
adultos
a partir de 18 años
Juvenil
desde 14 a 17 años
Infantil
hasta 13 años

A

49,97 €

37,39 €

17,25 €

B1

68,62 €

56,04 €

26,25 €

B2

94,62 €

82,04 €

71,95 €

B3

120,62 €

108,04 €

97,95 €

             Esperando verte pronto por el Club y confiando te parezcan sugerentes las propuestas que en la presente te indicamos, recibe un cordial saludo.