MAGACIM

ACCESO WEB..: || Menú Principal || Como Hacerse Socio || Teléfonos Contacto || Lugar de Reunión || Salidas || Cursos || e-mail || Enlaces de Interés ||

  Noticies del mes de novembre de 2007 Descàrrega del fitxer PDF per a impressió

En este enviament us informem de les eixides preparades per aquest mes. Esperem que us agraden i ja sabeu, si voleu proposar alguna eixida no dubteu en posar-vos en contacte amb Vicent Vilar – 600949054, coordinador de viatges–, o envieu els vostres suggeriments al correu del club que, com sabeu, és cimvalencia @ ono.com. Si teniu alguna projecció de diapositives que voleu ensenyar-nos parleu amb la coordinadora de Projeccions i Xerrades Rosa Artes - 963262207 i si penseu en alguna activitat social telefoneu a Carles Ivars –963 600 289– que és el coordinador d'activitats socials.

Més avall trobareu les tarifes per a l'any 2007 de les targetes federatives i la quota del club. Tot aquell que vulga la targeta federativa ha d'enviar un correu a cimvalencia @ ono.com o posar-se en contacte per telèfon amb nosaltres per indicar-nos què targeta federativa desitja. La quota del club per a l'any 2007 es carregarà automàticament en el compte de tots els socis que tinguen domiciliat el pagament, llevat que s'indique el contrari. En canvi, no ho farem així per a les targetes federatives i és indispensable sol·licitar-les al club directament.

LOTERIA DE NADAL

Com tots els anys ja està a la venda la Loteria de Nadal.

Aquest any el número es el

38.954
en paperetes de cinc euros
.

Olga Abril es l'encarregada de la venda de loteria. Els dijous a les reunions i als sopars podràs trobar-la per a comprar les participacions que desitges.

PRÒXIMES PROJECCIONS, XERRADES o REUNIONS

CICLOTURISME A ROMANIA
(DIJOUS 8 de NOVEMBRE)

 

L'estiu passat uns amics del CIM van realitzar un viatge de cicloturisme per Romania, recorrent els seus boscos i muntanyes i visitant les seues ciutats, monestirs i esglesies

 

Aquesta projecció estarà a càrrec dels Ximo, Vicent, Rosa,...., el pròxim dijous 8 de novembre a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.


'OJOS NEGROS'
VIA VERDA AMB XIQUETS
(DIJOUS 15 de NOVEMBRE)

El pasat mes ferem amb xiquets del CIM la Via Verda de 'Ojos Negros' en bicicleta des de el Port d'Escandon en Terol fins a Jèrica a Castelló. Va ser una activitat festiva i esportiva compartida amb els nostres fills.

Aquesta projecció estarà a càrrec dels xiquets protagonistes, el pròxim dijous 15 de novembre a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.


RETRASADA AL 13 DE DECEMBRE DE 2007

CAMERUN
(DIJOUS 22 de NOVEMBRE)

 

Aquesta projecció estarà a càrrec de Yolanda Herrero, el pròxim dijous 22 de novembre a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.


REUNIÓ PER A LA PREPARACIÓ D'EIXIDES
PER AL PRIMER TRIMESTRE DEL 2008

i

ELECCIÓ FOTOGRAFIA

PER AL CALENDARI DEL CIM 2008

(DIJOUS 22 DE NOVEMBRE)

 

Reunió per triar entre tots, de les rebudes a la secretaria del CIM, la fotografia per al Calendari del CIM 2008. Sort a tots els participants.

Aquesta elecció la realitzaren el pròxim dijous 22 de novembre a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu vos esperem.


BULGARIA
(DIJOUS 29 de NOVEMBRE)

Os presentamos una ruta de dos semanas en Bulgaria haciendo trekkings por los macizos de Rila y Pirin mas un recorrido de dos días, en coche, por los Rodopes. También visitamos Sofia, la capital, y Plovdiv, la segunda ciudad de Bulgaria.

Aquesta projecció estarà a càrrec de Enrique Martí i Manuela Lecue, el pròxim dijous 29 de novembre a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu us esperem.

 

AVANÇ EIXIDES MES DE NOVEMBRE DE 2007
ARES DEL MAESTRE- SE
Diumenge 11 de novembre de 2007

SALIDA: a las 8:00 del monumento a la Riada. Coches particulares. Se puede quedar directamente en Ares del Maestrat a las 9:30 en el bar de la plaza (no confiar mucho en este bar para los bocatas)

ITINERARIO:L'itinerari puja pel camí de les Forques a la Mola d'Ares (1.318 m); passa per la nevera dels Regatxols i baixa per assagadors al barranc dels Molins (900 m), on dinarem i visitarem els molins. Finalment es puja de nou a Ares del Maestrat per un assagador.
Des de la Mola podren acomiadar-nos d'uns paisatges que estan transformant irremisiblement. Els perfils de Sant Pere de Castellfort, de Morella, de les moles del veí Aragó, han començat a poblar-se de gegantins aerogeneradors, trencant uns horitzons que es caracteritzaven per la seua harmònica bellesa.
Baixant un xic de la Mola es visitará la nevera dels Regatxols que ha estat musealitzada l'any 2005 amb una exposició, un audiovisual i y una recreació dels treballs de la neu.
Es visitaran els molins d'Ares, interessant conjunt de cinc artefactes hidràulics que funcionaven amb la mateixa aigua. Es tracta del Moli de la Roca, amb un impressionant cup (caiguda d'aigua al molí) excavat en toca de 15 m d'altura; el Molinet; el Moli de Dalt o de la Casa on dinarem (cal dur el menjar i la beguda); el Molí de la Bassa Redona i el Molí del Sol de la Costa amb un espectacular aqüeducte i prou ben conservat.
L'excursió és de dificultat baixa a mitjana, amb un desnivell de pujada de 430 m i unes 3,5 ó 4 hores efectives de marxa d'un total (amb parades i visites) d'unes 8 hores. Estarem de tornada a Ares al voltant de les 18 hores.

OBSERVACIONES: Es apropiada para hacerla con niños, ya que las visitas a los molinos son interesantes y se puede reducir el recorrido original.

Coordinador: Jorge Cruz Orozco 96 131 10 39 (20:30-22:00 hores)
Ayudante de coordinador: Isidro Cantarino Martí en icantari -arroba- trr.upv.es

PANTANO DE ULLDECONA - BECEITE- BM
Dissabte 17 al diumenge 18 de novembre de 2007

Itinerario sábado: Pantano de Ulldecona, Barranco de la Fou, Mas de de Valcaneres, Pinar Pla, Tossal dels tres Reis, Ermita San Miquel d'Espinalvà, Pla de Formenta, Beseit. (55 km)

Itinerario domingo: Beseit, Pantano de la Pena, Peñarroya de Tastavins, Arroyo de los Prados, Boixar. (35 km)

Detalles: las etapas son duras y exigentes. Se propone dormir el viernes en el pantano (vivac) y salir nada más haya luz (los días son ahora muy cortos), la comida será sobre la marcha. La noche del sábado sería en la fonda de Beceite. Desde El Boixar la vuelta a los coches es por carretera asfaltada (bajada).

Coordinador: Enrique Lapuente - 654 550 435 de 20 h a 22 h.

TINENÇA DEL BENIFASSAR- SE
Divendres 23 al diumenge 25 de novembre de 2007

Salida en coches particulares. Puede salirse el viernes 23 para dormir viernes y sábado en el albergur de la Font de Lluny o acudir el sábado al refugio

Itinerario coche: Valencia - Castellón - Ulldecona - La Senia - Pobla de Benifassar

Día 24: Pobla de Benifassar (715 m) - Mas d'Inza (960 m) - Canales (1011 m) - Bel (960 m) - Pobla de Benifassar. Unas 5 h de marcha efectiva

Día 25. Ullal de Fou, Barranc de la Borja, Mas de la Borja, La Creu (1122), Molló dels Tres Termes (1069), Bel, ascensión a la peña de Bel (1005 m) y baixada al. Ullal de la Fou.

Puede hacerse solantemente la ascensión desde Bel a la Peña de Bel con niños. Una excursión de dos horas y media)

Alojamiento en el albergue de la Font Lluny en la Pobla de Benifassar
Precio: 30 euros/día en régimen de media pensión y habitaciones de 4/6 camas. Toallas y ropa de cama incluidas.

CUENTA DE INGRESO: 2077 0720 82 1101032335

Coordinador: Isidro Cantarino en el 96 371 92 60 o en icantari -arroba- trr.upv.es

AVANÇ EIXIDA ESQUI DE PISTA ALS ALPS PER A LA SETMANA DE CAP D'ANY I REIS
ESQUI EN ALPES FIN DE AÑO Y REYES - ALPES RISOUL-VARS
Dissabte 29 de decembre 2007 al dissabte 5 de gener de 2008

ESTACIÓN DE RISOUL 185O

Dominio RISOUL-VARS (LA FORET BLANCHE)
Salida: Valencia noche del 28 al 29 Diciembre 2007 a las 00:00 horas.
Regreso: Salida de Risoul 5 Enero 2008 a las 10:00 horas.
-- 7 noches de estancia con 6 días de esquí.
Apartamentos: Residencies Sara en la estación de Risoul a pie de pistas.
Forfait: Dominio Risoul-Vars (La Foret Blanche)

Precios:

  • Alojamiento & forfait 349 Euros
  • Autobus 70 Euros
  • Seguro (opcion) 21 Euros

Para apuntarse: acudir a Halcon Viajes Club Ski Mediterraneo.

Av. Antic Regne de València, 84.
Indicar que es el viaje del CIM a Risoul.

Contacto en viajes Halcón: Toni Calero. Por favor contactar posteriormente con el Coordinador para indicarle que os habéis apuntado

Fecha tope para la reserva día 14 de Noviembre. Hay que pagar una reserva de 100 euros.
Fecha tope para el resto del pago día 14 de Diciembre.

IMPORTANTE: En el momento de confirmar al coordinador que te has apuntado, hazle saber si formáis un grupo para compartir un apartamento o si váis por separado para que se pueda ir conformando la composición de los apartamentos. También tenéis que confirmarle si váis a desplazaros en coche o en autobús.

Coordinador: Toni Tempest - Telf. 653 66 28 69 - email: tonitempest@hotmail.com

Página web de la estación Risoul

CUOTA SOCIO Y TARJETA FEDERATIVA AÑO 2007(Web: Federació Valenciana)

Si estás interesado en sacarte la Tarjeta Federativa para el año 2007, envíanos un e-mail a victor_manzanares@yahoo.es,
o llama por teléfono al
( 963 489 784 contestador de 9 a 14 horas).

La cuota para el año 2007 sigue siendo de 12 €. Si no disponemos de tu cuenta corriente la cuenta de ingreso es Bancaja 2077-0720-81-1101017783. Llama al teléfono arriba indicado para confirmar el ingreso y dar los datos necesarios. Nombre y apellidos, fecha nacimiento, dirección, código postal, ciudad y número de cuenta completo con los 20 dígitos. Así a partir del primero de cada año pasaremos por banco automáticamente la cuota anual.

          Los precios para el año 2007 son (la federación cobra un recargo por tramitación de 5€ por cualquier ampliación solicitada),

Tipo Tarjeta
adultos
a partir de 18 años
Juvenil
desde 14 a 17 años
Infantil
hasta 13 años

A

49,97 €

37,39 €

17,25 €

B1

68,62 €

56,04 €

26,25 €

B2

94,62 €

82,04 €

71,95 €

B3

120,62 €

108,04 €

97,95 €

             Esperando verte pronto por el Club y confiando te parezcan sugerentes las propuestas que en la presente te indicamos, recibe un cordial saludo.