MAGACIM

ACCESO WEB..: || Menú Principal || Como Hacerse Socio || Teléfonos Contacto || Lugar de Reunión || Salidas || Cursos || e-mail || Enlaces de Interés ||

  Noticies del mes de maig de 2008 Descàrrega del fitxer PDF per a impressió

En este enviament us informem de les eixides preparades per aquest mes. Esperem que us agraden i ja sabeu, si voleu proposar alguna eixida no dubteu en posar-vos en contacte amb Vicent Vilar – 600949054, coordinador de viatges–, o envieu els vostres suggeriments al correu del club que, com sabeu, és cimvalencia @ ono.com. Si teniu alguna projecció de diapositives que voleu ensenyar-nos parleu amb la coordinadora de Projeccions i Xerrades Rosa Artes - 963262207 i si penseu en alguna activitat social telefoneu a Carles Ivars –963 600 289– que és el coordinador d'activitats socials.

Més avall trobareu les tarifes per a l'any 2008 de les targetes federatives i la quota del club. Tot aquell que vulga la targeta federativa ha d'enviar un correu a cimvalencia @ ono.com o posar-se en contacte per telèfon amb nosaltres per indicar-nos què targeta federativa desitja. La quota del club per a l'any 2008 es carregarà automàticament en el compte de tots els socis que tinguen domiciliat el pagament, llevat que s'indique el contrari. En canvi, no ho farem així per a les targetes federatives i és indispensable sol·licitar-les al club directament.

PRÒXIMES PROJECCIONS, XERRADES o REUNIONS

 

ASSAMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

(DIJOUS 8 DE MAIG)

 

Atenent a l'article 19 dels Estatuts del Club, es convoca JUNTA GENERAL ORDINÀRIA per a dijous 8 de maig, a partir de les 20,45 hores en primera convocatòria, 20,55 en segona convocatòria i 21,00 en tercera convocatòria. El lloc de celebració de la mateixa serà el Centre Esportiu-Cultural de PETXINA en el carrer de la Petxina, creuer con Av. Pérez Galdos.

Quedarà vàlidament constituïda l'Assemblea, en primera convocatòria quan concórreguen a ella, presents o representats, la majoria dels seus socis. En segona convocatòria serà suficient la concurrència de la quarta part dels socis, i en tercera convocatòria serà vàlida qualsevol que siga el nombre d'assistents. (segons article 18).

Tindran dret a vot tots aquells socis que tinguen satisfeta la quota per al present any 2007, i podran assistir en persona o delegar el vot. Per a este fi, entregarà la persona delegada un paper en què figurarà nom i cognoms, DNI i firma de què delega i en la part inferior nom i DNI de la persona en què delega. Ordre del dia:

Lectura i aprovació de l'Acta anterior.

  • Informe Junta Directiva
  • Presentació comptes exercici anterior.
  • Torn obert de paraula

És important i necessària la vostra assistència ja que amb ella participeu en les decisions que es prenguen en este, el vostre Club.

INICIACIÓN A LA CATA DE VINOS

(DIJOUS 15 DE MAIG)

Nuestro amigo Toni Tempest nos introducirá en el mundo de la cata de vinos. En que consiste la cata de vinos. Introduccion a la degustacion. Conocimientos basicos para empezar a disfrutar del vino. Plazas limitadas, confirmar asistencia a Toni Tempest al email tonitempest@hotmail.com

Este Charla estará a cargo de Toni Tempest, el próximo jueves 15 de mayo a partir de las 21,00 horas, en el centro de reunión del Club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No faltéis os esperamos a todos.

 

FOTOLOG: Uso y Posibilidades

(DIJOUS 22 DE MAIG)

Un fotolog (o fotoblog) se refiere a una variante de blog, que consiste básicamente en una galería de imágenes fotográficas publicadas regularmente por una o más personas. El texto es tanto o más importante que la foto. Generalmente esta ilustra un aspecto importante del texto y otras veces el texto describe el contenido de la foto....... Si quieres saber, cómo, dónde, para qué, no te la pierdas.

Este Charla estará a cargo de Juan Víctor Hoyos, el próximo jueves 22 de mayo a partir de las 21,00 horas, en el centro de reunión del Club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No faltéis os esperamos a todos.

 

JUEVES GOLFO

(DIJOUS 29 DE MAIG)

Hola amigues i amics,

El CIM, sempre cercant noves fronteres per descobrir i nous horitzons on arribar, inaugurarà el proper dijous 29 de maig una nova activitat: el "Jueves Golfo".

Esta activitat "lúdico-festiva" es realitzarà, normalment, el darrer dijous de cada mes a "Tràfic de Bocates" (carrer Roteros). Després del sopar prendrem copes, ballarem, entonarem cançons d'agermanament i, els més atrevits, podran saludar el sol del nou dia. També estarà autoritzada la narració de "batallates" de muntanya i l'entonació de l'himne del club.
No us invitem perquè estem segurs que, a esta activitat, no faltareu.

Sopar runió a TràfIC BOCATES, carrer Roters el pròxim dijous 29 de maig a partir de les 21,00 hores. No falteu us esperem a tots.

EIXIDES MES DE MAIG 2008
PELS VESSANTS DE PENYAGOLOSA- SE

Divendres 9 al diumenge 11 de maig de 2008

 

 

Punt de trobada: Av. Aragó 8:00.
Itinerari cotxe: Pels que viuen a l'àrea metropolitana de València, cal seguir la AP-7 passant per Borriol i, al costat de La Pobla Tornesa, es segueix per la CV-15 per La Vall d'Alba fins La Pelejaneta on s'agafa la CV-170 que creua el coll de la Bassa, passa per Atzeneta i puja finalment a Vistabella. Cal comptar unes dues hores de viatge

Itinerari excursió:
Dissabte 10 de maig de 2008: Cita en Sant Joan de Penyagolosa, al costat de l'om, a les 10 hores del matí. Inici de la marxa a les 10:15, ja esmorzats. L'itinerari va cap l'Aragó a buscar el poble del Puertomingalvo i baixa després a la vall del riu Carbo.
Primera part: Sant Joan (1.280 m)-mas Roig- mas de la Torre del Mosquit (1.550 m)-la Creu dels Camins-barranc de la Calera-mas de Juanao-font del Dornajo-El Puertomingalvo (1.456 m). Desnivell en pujada: 510 m; horari aproximat: 4 hores.
Dinarem al Puertomingalvo. Si algú vol dinar al bar o restaurant pot reservar als establimets Entre Portales 978 802 071; El Peirón 978 802 019 o Casa Juan 978 802 058. L'hora prevista d'arribada són les 14:15 hores i l'hora d'eixida les 16 hores.
Segona part: El Puertomingalvo (1.456 m)-los Tormos-el Hostalejo-el Villar Alto-la Cabrera-masía de Roncales (800 m). Desnivell en pujada: 200 m; horari aproximat: 3,5 hores.

Pernocta a la Masía de Roncales (689 429 298), una antiga escola rural que Maribel i Jordi han convertit en un acollidor alberg. Cal dur el sac de dormir i tovallola. El preu de la mitja pensió (sopar, pernocta i desdejuni) és de 38 euros.

Diumenge 11 de maig de 2008: : Masía de Roncales (800 m)-pujarem per la vall del riu Carbo passant pel Paso del Aire i els molins del Carbo-mas de Coria-mas de Marcén-mas de la Camala (1.400 m). En este punt d'acord amb l'oratge, l'horari i les ganes triarem entre dues possibilitats.
A) Pujar per la vessant W del pic: Nevera del Compte o de la Cambreta-opció de pujar al pic qui vulga-lloma del Conill-Sant Joan de Penyagolosa. Desnivell en pujada: 750 m (1.000 cas de pujar al pic); horari aproximat: 4,5 hores (6 cas de pujar al pic).
B) Envoltar el pic per la seua impressionant vessant sud: Cantal de Miquelet-vessant sud del pic-pla de la Creu-font Trobada-barranc de la Pegunta-Sant Joan de Penyagolosa. Desnivell en pujada: 950 m; horari aproximat: 6,5 hores.

Cal preveure l'esmorzar i el dinar de diumenge. El mapa de la zona és l'editat per editorial Alpina, escala 1:30.000, titolat Penyagolosa.

Comptem tan sols amb 15 places reservades a la Masia de Roncales, així que truqueu ràpidament al coordinador per confirmar la vostra plaça.
Coordinador: Jorge Cruz Orozco 96 131 10 39 (20-22 hores). Informació general: Isidro Cantarino en icantari ---a-- trr.upv.es

ALBUFERA EN BICI - VOLTA AL PALMAR - BM
Diumenge 18 de maig de 2008

Eixida des del Palmar, sobre les 10 h. Travessarem el Saler i els camps d'arròs de l'Albufera fins al port de Catarroja. Allí els que vullguem i hàgem avisat amb temps haurem reservat una paella i dinarem. Als que no es queden a dinar li'ls facilitarà un cotxe d'enllaç perquè tornen en Palmar.

Distància 23 Km, totalment plans. Ideal per a anar amb els xicotets o no tan xicotets que estan iniciant-se o no estan molt posats amb la bicicleta i per als xicotets que encara no han començat i si van en la cadireta de darrere.

Imprescindible avisar abans del 20 d'abril per a tot aquell que vullga quedar-se a dinar.

Coordinador: Santiago Galindo- 963564782 de 20 h a 22 h.

SIERRA DE ALBARRACIN - SE
Divendres 30 de maig al diumenge 1 de juny de 2008

Coches Particulares : Valencia - Bronchales

Alojamiento: Media pensión en Hotel Isabel de Bronchales. 35 euros por día y MP. Fin de semana 70 euros por persona.

Sábado 31: Del pueblo de Calomarde por el barranco hacia a fuente del Berro y Frias de Albarracin y regreso. 6 horas de marcha efectiva.Tarde visita guiada al secadero de jamones y degustación.

Domingo 1: Noguera Punta Alta, Cruz, fuente, rio de piedra fuente, Bronchales. sobre 6 horas de marcha efectiva. Sobre 6 horas de marcha efectiva. Tarde visita Rio de piedra espectacular en Orihuela del Tremedal y regreso a Valencia.

Se recomienda ropa de abrigo, tambien se puede realizar bicicleta de montaña, con rutas señalizadas y escalada.

Reserva fecha tope 12 de Mayo: debido a que tenemos una reserva hay que confirmar plaza para evitar gastos innecesrios. Interesados ingreso prereserva de 30 euros por persona. Cuenta de Ingreso BANCAJA 2077 0720 82 1101032335

Coordinador: Zacarias, tfno 649 699 152. Confirmar con el coordinador el ingreso.

CUOTA SOCIO Y TARJETA FEDERATIVA AÑO 2008 (Web: Federació Valenciana)

Si estàs interessat a traure't la Targeta Federativa per a l'any 2008, envia'ns un e-mail a victor_manzanares@yahoo.es ,
Esta serà l'única adreça de correu vàlida per a les renovacions de targetes, així que per favor remetre al correu indicat.

Els preus per a l'any 2008 són (la federació cobra un recàrrec per tramitació de 5€ per qualsevol ampliació sol·licitada a posteriori),

Tipus Targeta
adults
a partir de 18 anys
Juvenil
des de 14 a 17 anys
Infantil
fins 13 anys

A

51.35 €

38,43 €

17,71 €

B1

70,55 €

57,63 €

26,96 €

B2

97,25 €

84,33 €

73,91 €

B3

124,00 €

111,08 €

100,66 €

      La quota del club per a l'any 2008 continua sent de 12 €. És convenient que ens envies el teu compte corrent si encara no ho has fet. També pots ingressar directament en el compte del club, Bancaixa 2077-0720-81-1101017783. De ser així, envia un correu a cimvalencia@ono.com, indicant la data de l'ingrés i les teues dades si no els tenim. Nom i cognoms, data naixement, adreça, codi postal, ciutat i número de compte complet amb els 20 dígits. Si disposem del teu compte corrent, a partir del primer de cada any passarem per banc automàticament la quota anual.

Esperant veure't prompte pel Club i confiant et pareguen suggeridors les propostes que en la present t'indiquem, rep un cordial salutació.
.