CORRELLENGUA 2003

Ruta interior.

Des de la comarca del Matarranya (Franja de Ponent), arriba el:

Dissabte, 27 de setembre, a Morella- Rebuda per l’ajuntament, lectura del Manifest i actes d’animació.

Diumenge, 28 de setembre, a Vilafranca- Rebuda per l’ajuntament, lectura del Manifest i actes d’animació.

Marxa cap a Llíria (Camp de Túria)
 

Ruta de la costa

Des de Les Cases d’Alcanar (Montsià), arriba el

Diumenge, 28 de setembre, a Vinaròs- Recorregut de la Torxa per la població, ball de diables, lectura del Manifest, rebuda per l’ajuntament.

Diumenge 28 de setembre, a Benicarló, on encendrà una Flama que es guardarà fins el 8 d’octubre, dia en què recorrerà les diferents escoles de la població i serà rebuda per l’ajuntament, dins dels actes de la "Setmana del 9 d’Octubre".

Dilluns, 29 de setembre, a Alcalà de Xivert, on encendrà una Flama que el 8 d’octubre visitarà l’escola i l’institut, i el 9 d’Octubre per la vesprada participarà en els actes oficials organitzats per l’ajuntament,

Dimarts, 30 de setembre, a Orpesa, on anirà des de la plaça de l’ajuntament al CP Degà Martí, on els alumnes rebran la Torxa i es llegirà el Manifest.

Dimecres, 1 d’octubre, a les escoles de Vila-real, Bisbe Pont, Sarthou Carreres, La Panderola, Pasqual Nàcher, Gimeno Baron, Botànic Calduch i  Escultor Ortells.

Dimecres, 1 d’octubre, a Benlloc, a les 18 hores, on serà rebuda per l’ajuntament, es llegirà el Manifest i hi haurà actuacions musicals.

Dijous, 2 d’octubre- La Pobla Tornesa, a les 10 hores, festa a l’escola.

Dijous, 2 d’octubre, a Torreblanca, a les 16 hores, a l’escola.

Divendres, 3 d’octubre- Castelló de la Plana – Pel matí la Flama visitarà els col.legis Lluís Revest, Sanchis Yago, Bisbe Climent, Serrano Suñer, Carles Salvador,  Censal, Gregal, Jaume I i Vicent Artero, i l’Institut Politècnic. A les 19:30, eixida de la Cercavila des de l’Institut Sos Baynat; recorrerà els carrers Rafalafena, P.Maria Agustina, Governador, Escultor Viciano, Major, Comte Pestagua, Enmig, Porta del Sol, Ruiz Zorrilla, Amunt, Plaça Clavé i avinguda del Rei, amb la participació d’alumnes dels instituts Sos Baynat i Penyagolosa,  de l’AV Rafalafena, Col.legi La Lluna, CCOO, EUPV, STEPV-IV, AMPA del Censal, AMPA del Carles Salvador, AMPA del Sanchis Yago,  AMPA del Bisbe Climent, Centre
Excursionista, AV de la Zona Centre, Colla Pixaví, grup municipal del  BNV, grup municipal del PSOE, Junta Gestora del Casal Jaume I, i alumnes de l’Institut Ribalta. A les 20:30, acte d’homenatge al rei Jaume I, davant l’estàtua; poema de Manuel Mesado, lectura del Manifest, ofrenes d’entitats, entre els quals la FAPA, interpretació de la Muixeranga pel grup DiT, actuació del grup de dimonis Botafocs, que haurà acompanyat tot el recorregut de la Flama. A les 21:30, al Casal Jaume I, sopar de pa i porta, lliurament dels premis del concurs de dissenys de reforma del Casal, a càrrec de Joan Beneyto, de la Junta Directiva d’Acció Cultura, i ball.

Divendres, 3 d’octubre- Benicàssim-  Al matí, la Flama visitarà l’escola i l’Institut Violant de Casalduch.

Divendres, 3 d’octubre- El Grau de Castelló- Des de les 15:30, la Flama recorrerà els col.legis Sebastià Elcano, La Marina i L’Illa, així com l’institut Miquel Peris.

Dissabte, 4 d’octubre- Vila-real- A les 20 h, arribada de la Flama a la  Plaça Mossén Ballester, actuació del Grup de Danses El Raval. Lectura del Manifest i parlament sobre normalització a Vila-real. A les 21:30, sopar de pa i porta al Casal.

Diumenge, 5 d’octubre- Nules- A les 22:30, cercavila per la població, amb dolçainers, i lectura del Manifest des del balcó de l’ajuntament.

Dilluns, 6 d’octubre- Borriana, amb la participació de les escoles Roca i Alcayde, Penyagolosa, Villalonga i Iturbi

Dilluns, 6 d’octubre- Les Alqueries- A les 19 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, dolçainers, lectura del Manifest i rebuda per l’ajuntament.

Dimarts, 7 d’octubre- Almassora- A partir de les 15:30 hores, amb la participació de l’IES n.2, Germans Ochando, Cardenal Cisneros, Ambaixador Beltran, Errando Vilar i IES n.1.

Dimarts, 7 d’octubre- Onda. A partir de les 16 hores, la Flama recorrerà els diferents centres escolars de la població.

Dimarts, 7 d’octubre- La Vall d’Uixó- Amb la participació de les escoles de la població, i la col.laboració de l’ajuntament.

Dimarts, 7 d’octubre- Moncofa- A partir de les 19 hores, en el context dels actes commeoratius del 750 Aniversari de la Carta Pobla.

Dimart, 7 d'octubre- Burjassot- A les 19 hores en la Plaça de la Concòrdia, des d'allí a la Plaça de l'Ajuntament, Eskaramussa Folk.

Dimecres, 8 d’octubre- Cabanes- A les 11:30 hores, a les escoles.

Dimecres, 8 d’octubre- Borriol- A les 15 hores, la Flama recorrerà el poble, amb un xiquet vestit de Jaume I i altres de moros i de cristians. Des de la plaça de l’ajuntament anirà a l’escola.

Dimecres, 8 d'octubre- Museros- A les 15.15 hores davant la Casa de Cultura

Dimecres, 8 d’octubre- Fondeguilla- A les 16 hores, a les escoles.

Dimecres, 8 d’octubre- Vilafamés- A les 16 hores, a les escoles.

Dimecres, 8 d’octubre- Betxí- A les 19:30 hores, arribada de la Torxa, recorregut pels carrers i lectura del Manifest. A les 21:30, sopar de lliurament dels Premis Jaume I del 2003.

Dimecres, 8 d’octubre- Xilxes- A les 20:30, rebuda de la Flama, cercavila i lectura del Manifest.

Dijous, 9 d'octubre- València- A les 14.00 hores, arribada de la Torxa, lectura del manifest, dinar de lo rot pegat. A les 18 hores a la Plaça de Sant Agustí  Manifestació