EURORECERCA NÚM 234 Data: 31 d'agost de 2009

Subscripcions

Jornada informativa CONCERTO i Energy Efficient Buildings


Jornada informativa CONCERTO i EEB

11 de setembre de 2009

Seu del CDTI, C/ Cid, 4 - Madrid

 

La iniciativa CONCERTO llançada per la Comissió Europea és una iniciativa que aborda de manera proactiva el repte de crear un futur més sostenible per a les necessitats energètiques d’Europa. Actualment, 45 comunitats hi participen en 18 països, amb l’objectiu d’assolir el nivell més alt possible d’autosuficiència energètica. CONCERTO forma part del Setè Programa Marc de R+D europeu, supervisat per la Direcció General d’Energia i Transports de la Comissió Europea.

Donat el gran èxit que han tingut les convocatòries relatives a la iniciativa CONCERTO dins el Tema “Energia” del Setè Programa Marc, i tenint en compte l’actual Associació Pública i Privada en torn a la Eficiència Energètica en Construcció (EEB), s’ha organitzat una jornada d’informació específica de ambdós temes (CONCERTO i EEB), per al 11 de setembre al CDTI (Carrer Cid, 4 – Madrid). Les persones interessades poden accedir al programa i formulari d’inscripció mitjançant aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics