EURORECERCA NÚM 237 Data: 2 de setembre de 2009

Subscripcions

Jornada informativa sobre infraestructures de recerca

Jornada informativa: Les infraestructures científiques en el Setè Programa Marc de la UE i el full de ruta d'ESFRI

Dijous, 17 de setembre de 2009

Sala d'Actes dels Instituts d'Investigació - Parc Científic de la Universitat de València

Carrer Catedràtic Agustín Escardino, 9 - 46980 Paterna (València)

Assistència gratuïta, capacitat limitada.

 

L’Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN), en col·laboració amb l’Oficina de Projectes Europeus de Recerca de la Universitat de València, organitza una jornada informativa sobre les oportunitats de finançament de les infraestructures científiques dins el Setè Programa Marc de la Unió Europea, i el full de ruta del Fòrum Estratègic Europeu sobre Infraestructures de Recerca (ESFRI en sigles angleses). La jornada tindrà lloc al Parc Científic de la Universitat de València el 17 de setembre de 2009.

Hi intervindran, entre altres, Purificación Tejedor (Direcció General de Recerca de la Comissió Europea), Víctor Castelo Gutiérrez (Director de Comunicacions i Seguretat del CSIC), a més dels Punts de Contacte Nacionals María Victoria Ortega (Infraestructures) i Gonzalo Arévalo (Assumptes Legals i Financers).

Aquesta jornada forma part d’una ronda de sessions informatives que es celebraran al llarg del territori nacional, amb l’objectiu de donar a conèixer les convocatòries d’ajuts per a infraestructures de recerca actualment obertes, i aconseguir així enfortir la participació espanyola en aquesta àrea del Setè Programa Marc.
 

Més informació: http://www.uv.es/operuv

  Accedir al programa de la Jornada
   Accedir al formulari d’Inscripció

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics