EURORECERCA NÚM 239 Data: 3 de setembre de 2009

Subscripcions

Convocatòria de Beques de Cooperació en Ciència i Tecnologia amb Xina


La Comissió Europea ha publicat la segona convocatòria del Programa de Beques de Cooperació en Ciència i Tecnologia amb Xina, per a un total de 30 beques d'estada d'investigadors europeus a centres de recerca de Xina. El programa cobreix 24 mesos en total, que inclouen dos dies informatius previs a Brussel·les, un curs sobre llengua i cultura científica xinesa amb una durada de 6 mesos a Pequin, seguit d'un període de recerca de 18 mesos en l'organisme xinés d'acollida.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 d'octubre de 2009 a les 16.00 h (hora de Pequin). Les persones interessades poden consultar la informació completa de la convocatòria a l'adreça http://www.euchinastf.eu/

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics