EURORECERCA NÚM 255 Data: 21 de setembre de 2009

Subscripcions

Brokerage Event sobre Ciències Socioeconòmiques i Humanitats


La xarxa de Punts de Contacte Nacionals del tema Ciències Socioeconòmiques i Humanitats (SSH) del 7è Programa Marc europeu, NET4SOCIETY, organitza el seu primer Brokerage Event amb el títol "Meeting Point for Socio-economic Sciences and Humanities researchers", el proper 16 d'octubre a Brussel·les.

L'encontre es centrarà en tres dels temes de la convocatòria FP7-SSH-2010-1 per a grans projectes (projectes col·laboratius, projectes integrats de gran escala):

SSH.2010.1.2-1. Changing the role of the financial system to better serve economic, social and environmental objectives
SSH.2010.3.2-1. Addiction and lifestyles in contemporary European societies
SSH.2010.4.1-1. Europe facing a rising multi-polar world

A banda del seu caràcter informatiu, l'esdeveniment té com a objectiu servir com a punt de trobada per a la comunitat científica interessada a les noves convocatòries de propostes de SSH i afavorir la creació de consorcis.

Es tracta d'un esdeveniment especialment adreçat a els investigadors que es troben preparant una proposta sobre els temes esmentats.

Les persones hi interessades poden consultar el programa y realitzar la inscripció al següent enllaç:  http://www.net4society.eu/public/brokerage

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es
OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621

Website Statistics