EURORECERCA NÚM 273 Data: 8 d'octubre de 2009

Subscripcions

Jornada informativa "Plataforma social sobre estils de vida sostenibles" a Brussel·les


La Comissió Europea ha organitzat una jornada informativa a Brussel·les sobre el tema "Plataforma social sobre estils de vida sostenibles" (tema SSH.2010.2.1-4 de la convocatòria FP7-SSH-2010-4). La jornada es celebrarà el proper 20 d'octubre de 2010, i cal inscriure's abans del 16 d'octubre.

Una de les tasques crucials del segle XXI és conciliar la necessitat de reduir els nivells de consum energètic i de serveis de transport i, al mateix temps, millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans en el context d'una societat envellida. La Comissió Europea donarà suport a una plataforma social sobre "estil de vida sostenible" per a definir un programa de recerca en aquesta àrea, inspirada per qüestions socials.

Els objectius d'aquesta jornada són donar informació sobre el tema de la convocatòria, presentar el (encara nou) instrument "plataforma social" del Programa de Treball 2010 de Ciències Socioeconòmiques i Humanitats, i donar l'oportunitat a participants potencials de compartir idees o oferir les seues competències específiques per a la creació de consorcis.

Les persones interessades a aquest esdeveniment poden trobar la informació completa i realitzar la inscripció mitjançant l'enllaç següent: http://ec.europa.eu:80/research/social-sciences/events-80_en.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es
OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621

Website Statistics