EURORECERCA NÚM 275 Data: 13 d'octubre de 2009

Subscripcions

Convocatòria primes de reinserció Marie Curie


La Comissió Europea ha publicat, amb data 09-10-2009, una convocatòria de primes de reinserció Marie Curie (Marie Curie Reintegration Grants), adreçada als investigadors experimentats. El terme investigadors experimentats es refereix bé als qui posseeixen el títol de doctor, bé als qui tenen com a mínim quatre anys d'experiència investigadora o un període equivalent a temps complet (ETC). La proposta, que consisteix en un projecte de recerca per a ser dut a terme a la institució d'acollida, haurà de presentar-se per l'investigador conjuntament amb la institució. La institució d'acollida ha de pertànyer a un estat membre o país associat.

Les sol·licituds es poden presentar de manera contínua, amb dues dates límit per a l'avaluació de les propostes rebudes fins a la data: el 9 de març de 2010 i el 7 de setembre de 2010, a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

La convocatòria, amb un pressupost indicatiu de 32 milions d'euros, té dues modalitats, Europea i Internacional.

Europea (European Reintegration Grants): L'objectiu d’aquesta acció és donar suport als investigadors experimentats de qualsevol nacionalitat per a reintegrar-se en la carrera investigadora, desprès d’haver participat en una experiència de mobilitat Marie Curie d'almenys 18 mesos o un període equivalent a temps complet (ETC). La proposta no s’ha de presentar ni abans de l’any previ a la data de finalització de la beca Marie Curie ni després dels sis mesos posteriors. La durada del projecte serà de 24 a 36 mesos.

Internacional (International Reintegration Grants): L'objectiu d'aquesta acció és atraure a Europa els investigadors experimentats nacionals d'un estat membre o associat, que hagen realitzat la seua recerca durant almenys 3 anys o un període equivalent a temps complet (ETC) en un tercer país de fora d'Europa. A més, l'investigador no ha d'haver passat més de 12 mesos en un estat membre o associat durant els tres anys previs a la corresponent data límit d’aquesta convocatòria (estades curtes, com ara vacances, no es tenen en compte). La durada del projecte serà de 24 a 48 mesos.

La informació completa de la convocatòria la trobareu fent clic en el codi FP7-PEOPLE-2010-RG.

Més informació a l'OPER-UV: Ángeles Sanchis, ext. 51276.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es
OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621

Website Statistics