EURORECERCA NÚM 283 Data: 15 d'octubre de 2009

Subscripcions

Esdeveniments Salut


Relacionem a continuació dos esdeveniments sobre amb el tema "Salut" del Setè Programa Marc europeu:

uIMI 2nd Call Information Day, Brussel·les, 17 de novembre de 2009

La Iniciativa de Medicaments Innovadors publicarà la segona convocatòria previsiblement el 30 d'octubre de 2009. Aquesta jornada oferirà informació sobre la convocatòria, mecanismes d'elaboració de propostes i procediments d'avaluació.

uInfluenza at the interface between humans and animals, Brussel·les, 30 d'octubre de 2009

Organitzat per la Comissió Europea, aquest congrés s'inscriu en el marc de la Setmana Veterinària de la UE 2009, que dóna suport al concepte "Salut única", relacionant la sanitat humana i l'animal. El brot recent de grip A (H1N1) ha donat rellevància a aquesta relació i a la importància de que els sectors mèdic i veterinari treballen conjuntament. Inscripcions fins el divendres 23 d'octubre de 2009.

Per altra banda, ja estan disponibles les ponències realitzades a la jornada informativa sobre la convocatòria FP7-2010-AFRICA, podeu trobar-les a l'enllaç següent:
http://www.uv.es/operuv/cat/seteprogramamarc/ponencies.htm

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics