EURORECERCA NÚM 292 Data: 22 d'octubre de 2009

Subscripcions

Oberta la 1ª Convocatòria d'experiments amb sistemes robòtics


El projecte ECHORD (European Clearing House for Open Robotics Development), finançat pel Setè Programa Marc europeu, ha obert una convocatòria per a finançar 15 experiments robòtics (projectes de petita escala). S'han definit tres escenaris que representen la utilització potencial de tecnologies robòtiques d'última generació en un futur pròxim: l'escenari «human robot co-worker», l'escenari «hyper-flexible cells» i l'escenari «cognitive factory». Aquesta convocatòria se centra al primer escenari, encara que es poden presentar propostes enfocats en els altres dos.

El pressupost indicatiu de la convocatòria és de 4,5 milions d'euros. El finançament de cada experiment serà al voltant de 300.000 euros, amb una durada d'entre 12 i 18 mesos.

El termini de presentació de propostes finalitzarà el 1 de desembre de 2009 a les 17 h. hora local de Brussel·les. Els participants poden enviar una anomenada "preproposta" descrivint breument la idea de l'experiment i el seu context, per a ser avaluada per un membre de l'equip d'ECHORD i comprovar així si la proposta s'ajusta a la convocatòria. Les prepropostes han de ser enviades abans del 30 d'octubre de 2009.

Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria a aquest enllaç:
http://www.echord.info/wikis/home-wiki/1st-call-for-experiment-proposals

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics