EURORECERCA NÚM 293 Data: 23 d'octubre de 2009

Subscripcions

Jornada sobre Biotecnologia a Elx


Biotecnologia com a font d'oportunitats de negoci i diversificació industrial
Les oportunitats del Fons Tecnològic Europeu
Dimarts, 27 d'octubre de 2009
Parc Científic i Empresarial de la UMH
Campus d'Elx, Edifici Quòrum III
Assistència gratuïta, capacitat limitada
http://www.fundacionquorum.es/jornada-biotecnologia


El pròxim 27 d'octubre tindrà lloc a Elx la Jornada Biotecnologia com a font d'oportunitats de negoci i diversificació industrial, organitzada per l'OTRI de la Universitat Miguel Hernández, el seu parc Científic i Empresarial, i l'organització Centres Europeus d'Empreses Innovadores d'Elx.

En aquesta trobada es donarà a conèixer la situació actual del sector biotecnològic i s'aprofundirà amb exemples concrets de la potencialitat i diverses aplicacions de la biotecnologia per al foment de la competitivitat d'empreses en diferents sectors. També s'exposaran els distints programes de suport, per a emprenedors i empreses, destinats a explotar oportunitats de negoci o desenvolupar nous productes i serveis amb base biotecnològica.

La jornada comptarà amb la participació de l'Associació d'Empreses Biotecnològiques de la Comunitat Valenciana (Bioval), la Fundació Genoma Espanya, l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació de la UMH i de les empreses biotecnològiques Biotechvana i Progènie Molecular.

Així mateix, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) -Ministeri de Ciència i Innovació-, exposarà el programa “R+D+i per i per al benefici de les Empreses – Fons Tecnològic”, el qual té com a objectiu gestionar els 2.000 milions d'euros de fons FEDER addicionals assignats a Espanya per a activitats d'R+D+i. El CDTI és un dels organismes que major dotació d'aquest fons gestiona.

Les persones interessades a assistir a aquest esdeveniment poden consultar el programa de la jornada i realitzar la seua inscripció en l'adreça següent:
http://www.fundacionquorum.es/jornada-biotecnologia

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics