EURORECERCA NÚM 305 Data: 17 de novembre de 2009

Subscripcions

Novetats segona convocatòria IMI


Us informem a continuació de les novetats sobre la segona convocatòria de la iniciativa tecnològica conjunta de Medicaments Innovadors (IMI) del Setè Programa Marc europeu.

Data prevista de publicació de la convocatòria: 17 de novembre de 2009

Data prevista d'acabament del termini:

- 1ª fase (expressions d'interès): 8 de febrer de 2010

- 2ª fase (propostes completes): sense data prevista

Pressupost: 76,8 M euros “in cash” Comissió Europea + equivalent “in kind” European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) = 153,6 M euros

Contingut: 9 temes a convocar. Aspectes de l'avaluació de l'eficàcia en l'àrea d'oncologia (3 temes), malalties infeccioses (1) i inflamació (2). Gestió del coneixement (3).

Més informació: Descripció dels temes i nota de premsa: http://www.imi.europa.eu/calls-02_en.html


Evento informativo:

uJornada informativa sobre IMI, Madrid, 27 de novembre de 2009

Aquesta jornada tindrà lloc a la seu del CDTI. Obrirà la jornada el CDTI, Farmaindustria  i l'Institut de Salut Carlos III. A continuació, Michel Goldman, Director Executiu d'IMI, presentarà la segona convocatòria. També participaran dos membres del Comité Científic d'IMI, els quals parlaran sobre les prioritats científiques i aspectes regulatòries. A la segona part de la jornada, hi intervindran els ponents que contaran les seues experiències a la primera convocatòria d'IMI: Institut Català de Ciències Cardiovasculars, Lead Molecular Design (pime) i Laboratoris Dr. Esteve. Per a concloure, s'exposaran els resultats de la primera convocatòria, així com aspectes pràctics de la segona convocatòria.

Agenda preliminar i inscripció a aquest enllaç.

- Les inscripcions  s'atendran en rigorós ordre d'inscripció. Una vegada completades les places disponibles, ja no es podrà fer la inscripció en línia. No hi haurà confirmació de la inscripció per part del sistema.

- El idioma de treball serà l'anglès fins les 11:30 h. (cafè) i el castellà en la segona part de la sessió. No hi haurà traducció simultània.
 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics