EURORECERCA NÚM 312 Data: 24 de novembre de 2009

Subscripcions

Segona convocatòria Programa SUDOE


El programa de cooperació territorial SUDOE (Objectiu Cooperació Territorial de l'Espai Sud-oest Europeu) ha obert el termini de presentació per a la segona convocatòria de propostes de projectes, amb data 16 de novembre de 2009. Les prioritats d'aquesta convocatòria són:

1. Promoció de la innovació i la constitució de xarxes estables de cooperació en matèria tecnològica.

2. Millora de la sostenibilitat per a la protecció i conservació del medi ambient i l'entorn natural del SUDOE.

Per a cada una de les prioritats obertes es dóna prioritat a una sèrie de temàtiques i enfocaments que es poden consultar amb detall al text complet de la convocatòria: Prioritat 1: transferència de tecnologia, promoció de la R+D+i i millora de la competitivitat; prioritat 2: canvi climàtic, gestió de riscos, energia, gestió forestal i biodiversitat.

El programa SUDOE, finançat amb fons FEDER, disposa d'un pressupost indicatiu de 25.385.617,26 euros per al conjunt de les dues prioritats obertes. En cap cas la participació de FEDER podrà sobrepassar el 75% del cost total elegible del projecte.

El termini de presentació de propostes finalitza el 30 d'abril de 2010 (a mitja nit, hora local de Santander). Les persones hi interessades poden consultar el text complet de la convocatòria a aquest enllaç.

Els òrgans de gestió del programa han organitzat una jornada informativa i brokerage event els dies 2 i 3 de desembre a Santander, informació i inscripcions disponible a aquest enllaç.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics