EURORECERCA NÚM 318 Data: 2 de desembre de 2009

Subscripcions

S'ha publicat la segona convocatòria de la Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI)


La Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI) ha publicat la segona convocatòria de propostes el darrer 27 de novembre. L'associació pública i privada, composta per la Comissió Europea i la Federació Europea d'Indústries Farmacèutiques (EFPIA segons la sigla en anglès) invita als consorcis de recerca a presentar propostes de projectes en 9 temes científics. L'objectiu d'aquesta convocatòria és accelerar la creació i el desenvolupament de noves medecines per a malalties com ara el càncer, les malalties inflamatòries o les infeccioses. IMI també proporcionarà finançament per a projectes que milloren l'intercanvi de dades entre la indústria i la comunitat científica, la qual cosa constitueix un aspecte important de la gestió del coneixement. La contribució de la Comissió a aquesta segona convocatòria és de 8,7 milions d'euros, que serà complementada amb una contribució similar en espècie provinent de les empreses membres de l'EFPIA.

Els temes convocats són els següents:

1. Imaging biomarkers for anticancer drug development.
2. New tools for target validation to improve drug efficacy.
3. Molecular biomarkers: accelerating cancer therapy development and refining patient care.
4. Identification and development of rapid point-of-care diagnostic tests for bacterial diagnosis to facilitate conduct of clinical trials and clinical practice.
5. Understanding aberrant adaptive immunity mechanisms.
6. Translational research in chronic immune-mediated disease: bridging between animal models and humans.
7. Drug/disease modelling: library & framework.
8. Open pharmacological space.
9. Electronic Health Records (EHR).

El termini de presentació d'expressions d'interès obrirà el proper 8 de gener de 2010 i acabarà el 8 de febrer de 2010 a les 17 hores (hora local de Brussel·les). Les persones interessades en aquesta convocatòria poden obtenir-ne tots els documents informatius en l'enllaç http://imi.europa.eu/calls-02-stage1_en.html. Així mateix, les presentacions corresponents a la jornada informativa sobre aquesta convocatòria celebrada per IMI a Brussel·les, estan disponibles a l'enllaç següent: http://imi.europa.eu/events03_en.html

Més informació: Angeles Sanchis, ext. 51276.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics