EURORECERCA NÚM 326 Data: 14 de desembre de 2009

Subscripcions

Jornada informativa sobre Clean Sky a Sevilla


El proper 22 de desembre tindrà lloc al Parc Tecnològic Aeronàutic de Sevilla una jornada informativa sobre la iniciativa tecnològica conjunta Clean Sky de transport aeronàutic, organitzada per CITAndalucía, la Corporació Tecnològica d'Andalucia, el Parc Tecnològic Aeronàutic, FADA-CATEC, l'Agència IDEA i RETA.

A la jornada intervindrà Antonio Palanco, coordinador de l'Àrea de Programes Internacionals de CITAndalucía, Juan Antonio Tébar i Carmen Alonso per part del CDTI, els quals presentaran Clean Sky i la segona convocatòria de finançament de projectes publicada recentment, a més de Silvia de los Santos, responsable de l'Àrea de Gestió del Coneixement del Centre Avançat de Tecnologies Aeroespacials (CATEC)

Les persones interessades poden consultar el programa complet de la jornada a aquest enllaç: http://www.citandalucia.es/?q=node/361

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics