EURORECERCA NÚM 353 Data: 2 de febrer de 2010

Subscripcions

Tercera convocatòria de la JTI Clean Sky


La iniciativa tecnològica conjunta (JTI) Clean Sky ha publicat la tercera convocatòria de propostes per a projectes de R+D en el camp de l'aeronàutica. Clean Sky té com a objectiu principal la promoció de la recerca per a desenvolupar aeronaus més ecològiques, silencioses i eficients.

Mitjançant aquesta convocatòria, que compta amb un pressupost total de 12,4 milions d'euros, Clean Sky vol incorporar socis que desenvolupen tasques molt específiques i que encaixen en el programa de treball tècnic i el calendari. Degut a la naturalesa d'aquestes tasques, la convocatòria s'ha concebut com una col·lecció de temes molt detallats, en forma de fitxes temàtiques (topic fiches):

EcoDesign (2 temes)
Green Regional Aircraft (12 temes)
Green Rotorcraft (4 temes)
Sustainable and Green Engines (1 tema)
Smart Fixed Wing Aircraft (18 temes)
Systems for Green Operations (8 temes)

Inclòs a aquest missatge podeu trobar un quadre amb els temes i pressupost de cadascú. Informació detallada i presentació de propostes disponible a aquest enllaç.

El termini d'aquesta convocatòria amb codi SP1-JTI-CS-2010-01 finalitza el 27 d'abril de 2010 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les). En cas de voler participar a la jornada informativa que se celebrarà a Madrid el proper 9 de febrer, es pot realitzar la inscripció mitjançant aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics