EURORECERCA NÚM 358 Data: 5 de febrer de 2010

Subscripcions

Convocatòria de l'ERA-NET New-INDIGO


El Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) participa a la xarxa de l'Espai Europeu de Recerca (ERA-NET) anomenada New-INDIGO, l'objectiu de la qual consisteix a proporcionar una plataforma de col·laboració entre organitzacions índies i europees de ciència i tecnologia, que contribuïsca a reforçar la dimensió internacional de l'ERA, i que aspira a constituir el marc més rellevant de cooperació científica entre Europa i l'Índia. Per a assolir aquest objectiu, es fomenta les sinergies entre els socis europeus, es promou l'accés de l'Índia a l'ERA, i es dissenyen estratègies que garantisquen a llarg termini la col·laboració científica i tecnològica entre administracions, indústria, institucions acadèmiques i organismes de recerca d'ambdues comunitats.

En el marc de New-INDIGO s'ha obert una convocatòria de projectes de recerca conjunts en Biotecnologia i Salut, que cobreixen els  camps següents:

Biomarcadors i diagnòstic

Bioinformàtica per a la salut

Biologia estructural per a la salut

Es finançaran l'inici de noves cooperacions i el reforçament de contactes ja existents, amb la finalitat de preparar projectes conjunts o impulsar la cooperació. Els projectes han de comptar amb la participació d'un mínim de dos socis europeus i un soci de l'Índia. Podran participar en aquesta convocatòria organismes de recerca públics i privats sense finalitat lucrativa, provinents dels països següents: Àustria, França, Alemanya, India, Països Baixos, Portugal, Espanya i Turquia. Les despeses elegibles són estades i mobilitat, tallers i altres despeses, com ara equipament menut i fungible, imprescindibles per a la realització del projecte.

El procediment de presentació de propostes consta de dues etapes: preregistre en línia (acabament del termini: 8 de març de 2010), i, per als projectes seleccionats, presentació de propostes completes (acabament del termini: 19 d'abril de 2010). L'adreça electrònica per al registre és: http://www.pt-it.de/ptoutline/indigo

Es preveu l'acceptació de 10 projectes conjunts. Els ajuts seran per una quantia màxima de 25.000 euros/any, amb una durada de dos anys.

Tota la informació sobre aquesta convocatòria es pot trobar en l'adreça http://www.newindigo.eu/npp/. L'annex del MICINN amb les condicions de participació per als grups de recerca espanyols està disponible en aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics