EURORECERCA NÚM 360 Data: 11 de febrer de 2010

Subscripcions

Galileo Application Days 2010


Del 3 al 5 de març de 2010 tindrà lloc a Brussel·les l'esdeveniment Galileo Application Days 2010, que inclou una exposició en directe de les aplicacions del sistema global europeu de navegació per satèl·lit (GALILEO), un congrés sobre l'ús dels sistemes EGNOS (European Geostationary Navigation Overlay Service) i de GALILEO, i el llançament del concurs European Satellite Navigation Competition (ESNC). Aquest concurs anual s'ha concebut per a estimular les aplicacions comercials que utilitzen els programes europeus de navegació per satèl·lit.

L'esdeveniment l'organitza l'Autoritat Supervisora Europea del Sistema Global de Navegació per Satèl·lit (GSA) i el Centre d'Aplicacions per a la Navegació per Satèl·lit («Galileo Masters»). Les persones hi interessades poden consultar tota la informació a l'enllaç: http://www.application-days.eu

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics