EURORECERCA NÚM 365 Data: 15 de febrer de 2010

Subscripcions

Projecte EVIMALAR cerca membres


La Xarxa d'Excel·lència (NoE en sigles angleses) EVIMALAR ha publicat una convocatòria per a incorporar nous membres, provinents de grups científics europeus i africans interessats en desenvolupar recerca col·laborativa en biologia i patologia del paràsit de la malària.

El projecte EVIMALAR, amb finançament del Setè Programa Marc europeu, compta en l'actualitat amb 42 membres de 33 instituts d'Europa, Àfrica, India i Austràlia. El seu objectiu és integrar la recerca sobre la malària enfocada a obtindre un coneixement bàsic del paràsit, el seu vector i la biologia de les interaccions entre el paràsit i el seu hoste mamífer així com els seus vectors.

Els investigadors i investigadores interessats/ades en aquesta convocatòria, poden obtindre més informació a l'enllaç http://www.evimalar.org/node/40. La data límit per a presentar sol·licituds és el 20 de febrer de 2010.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics