EURORECERCA NÚM 371 Data: 23 de febrer de 2010

Subscripcions

Convocatòria d'EUROCONTROL per a formar una xarxa


L'organització per a la seguretat de la navegació aèria EUROCONTROL, en nom de l'empresa comuna SESAR, ha llançat una convocatòria per a formar una xarxa dedicada a la recerca innovadora i a llarg termini, adreçada a les universitats, centres de recerca, indústria i PIME que comparteixen una experiència i interessos comuns en un camp específic del transport o la gestió del tràfic aeri. SESAR té com a missió principal el desenvolupament d'un sistema de gestió modern del tràfic aeri per a Europa.

La informació disponible de la convocatòria pot trobar-se a l'enllaç següent: http://www.eurocontrol.int/corporate/gallery/content/public/cfts/010-220210-A.pdf. Les persones interessades en consultar els documents complets de la convocatòria han de demanar-los al punt de contacte esmentat al web d'Eurocontrol. El termini tancarà el proper 8 d'abril de 2010.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics