EURORECERCA NÚM 397 Data: 25 de març de 2010

Subscripcions

Encontres bilaterals europeus per a la transferència de tecnologia


20 de maig de 2010
IFEMA Feria de Madrid. Parc Ferial Joan Carles I
Sala Neptú, Centre de Convencions Nord
Segona Planta - 28042 Madrid
http://www.genera.ifema.es
Inscripcions: http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?EventID=2267

En el marc GENERA 2010, la Universitat Rei Joan Carles organitza el proper 20 de maig, juntament amb Enterprise Europe Network, Madri+d i l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), una jornada internacional dedicada a la transferència de tecnologia en energia i medi ambient, amb l'objectiu de facilitar acords entre empreses, centres de recerca i universitats provinents de tot Europa. Amb aquesta finalitat, es desenvoluparan entrevistes bilaterals prèviament programades, per a potenciar les oportunitats de col·laboració en l'àmbit de les energies renovables i el medi ambient.

Per a poder participar a aquest esdeveniment, les persones interessades hauran de fer la inscripció (gratuïta) abans del 23 d'abril, mitjançant el web:
http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?EventID=2267

Els participants hauran de publicar (abans de la data esmentada) almenys un perfil d'oferta o demanda tecnològica. Els perfils seran publicats en un catàleg en línia, que s'actualitzarà constantment, on es podran seleccionar, amb la data límit del 30 d'abril, els perfils d'interès i concertar reunions bilaterals per a establir futures comunicacions.

TERMINIS D'INSCRIPCIÓ
Inscripció i enviament de perfils: fins el 23 d'abril.

Sol·licitud de reunions bilaterals: fins el 30 d'abril.

Límit per a la confirmació de reunions: 7 de maig.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics