EURORECERCA NÚM 398 Data: 26 de març de 2010

Subscripcions

Segona convocatòria de projectes EURONANOMED


La xarxa de l'espai europeu de recerca EURONANOMED ha obert el termini de presentació de propostes de projectes de recerca en el camp de la Nanomedicina. El principal objectiu d'aquesta convocatòria és generar una col·laboració transnacional a Europa en recerca i desenvolupament en aquest camp.

L'estat espanyol participa a aquesta convocatòria per mitjà de dos organismes: l'Institut de Salut Carles III i el Departament d'Indústria, Innovació, Comerç i Turisme del Govern Basc.

Les propostes de projectes han de dur a terme una recerca multidisciplinar i adreçada a la transferència per a les seues aplicacions clíniques o industrials. Els projectes han de cobrir almenys una de les següents àrees: regenerative medicine, diagnostics, targeted delivery systems. La durada dels projectes pot ser fins a 3 anys, amb inici el 2011.

Consorcis: a la proposta han de participar un mínim de tres grups de recerca de tres països diferents, dels quals, almenys dos han de ser dels països de la xarxa que participen en aquesta convocatòria (Alemanya, Bèlgica, Espanya, França, Hongria, Islàndia, Israel, Letònia, Lituània, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Suïssa, Turquia). El número màxim de participants al consorci és de set. Els consorcis han de contenir membres provinents d'almenys dues de les tres categories següents:

acadèmics (grups de recerca que treballen en universitats, altres institucions d'educació superior o instituts de recerca)

sector de la recerca en salut clínica/pública (grups de recerca que treballen en hospitals, altres establiments de salut pública o organitzacions sanitàries)

•sector empresarial (empreses de qualsevol envergadura). Es potenciarà la participació de petites i mitjanes empreses (PIME).

Pressupost i despeses elegibles: Cal consultar la informació específica de cada organisme espanyol participant a l'enllaç http://www.euronanomed.net/index.php/call-2010/countryregion-information

El termini de presentació de propostes finalitza l'11 de juliol de 2010 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

La informació completa de la convocatòria es troba disponible a l'adreça
http://www.euronanomed.net/index.php/call-2010
Eina de presentació en línia: http://www.nanomedsubmission.net

Més informació a la OPER-UV: Angeles Sanchis, ext. 51276

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics