EURORECERCA NÚM 411 Data: 27 d'abril de 2010

Subscripcions

Definició de l'agenda de la Iniciativa de Medicaments Innovadors


La Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI) és una associació pública i privada entre la indústria farmacèutica, representada per la Federació Europea d’Indústries i Associacions Farmacèutiques (EFPIA) i les Comunitats Europees, representades per la Comissió Europea, amb l’objectiu principal d’ajudar Europa a recuperar el lideratge mundial en la investigació farmacèutica per al benefici de l’economia i de la societat mitjançant l’eliminació dels embussos en el procés actual de desenvolupament de medicines.

En aquests moments, la IMI es troba revisant la seua Agenda Estratègica de Recerca. Per aquest motiu, el punt de contacte nacional per al tema "Salut" del Setè Programa Marc de R+D europeu, Marta Gómez Quintanilla, del CDTI, sol·licita que li comuniqueu el vostre interès a participar en la definició o fer aportacions per al nou document abans del 15 de maig de 2010. Aquesta Agenda Estratègica de Recerca és la base de les convocatòries de la IMI, i és important participar en la definició si es vol desprès presentar un projecte.

Enllaç a l'Agenda Estratègica de Recerca: http://imi.europa.eu/docs/imi-gb-006v2-15022008-research-agenda_en.pdf

La propera convocatòria té prevista la seua publicació el darrer trimestre de 2010. Es poden consultar les prioritats científiques en aquest enllaç, encara que aquestes prioritats no s'han de considerar com a temes de la convocatòria.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics